Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tipo 4x4 ...
Collapse
X
-
Mitko написа:toko написа:егати типото, кви въртели прави, къв е двигателя? 20кл. турбо?"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
bobi_m написа:стискам палци да и натриеш носа на тази с2.Много ме дразнят , като кажат, че това е най бързата, най великата и извънземна ултра мега тунинг бегачка Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
lulinsquad написа:bobi_m написа:стискам палци да и натриеш носа на тази с2.Много ме дразнят , като кажат, че това е най бързата, най великата и извънземна ултра мега тунинг бегачка Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
Коментар
-
ivo098 написа:bobi_m написа:стискам палци да и натриеш носа на тази с2.Много ме дразнят , като кажат, че това е най бързата, най великата и извънземна ултра мега тунинг бегачка Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
Коментар
-
Fil написа:ivo098 написа:bobi_m написа:стискам палци да и натриеш носа на тази с2.Много ме дразнят , като кажат, че това е най бързата, най великата и извънземна ултра мега тунинг бегачка Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31:: Show me some Madness ::
Коментар
-
Snaker написа:Fil написа:ivo098 написа:bobi_m написа:стискам палци да и натриеш носа на тази с2.Много ме дразнят , като кажат, че това е най бързата, най великата и извънземна ултра мега тунинг бегачка Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар