Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Теоритично Алфа мотор в Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Теоритично Алфа мотор в Браво

Поради небезизвестната съвместимост на различните части от разните италианки си мисля някой има ли идея за мотор от алфа 156/145/146 1.8TS/2.0TS в коша на браво? Захващане скорости и т.н. дали има теоритично шанс да стане това?Събирам съвети че има няколко алфи 156 2.0TS тоталки със здрави двигатели по обявите
    ex Fiat Bravo GT

бая е относително,зависи какво вземеш,мотор,скорости,окачване,може да има разминаване със средния тампон и полуоскитезначи на гтв сложихме от хгт скорости,тампон,захващане към блока,стартер станаха без никакъв пробле 1:1,но средния тампон не доиде както трябва и полуоските не доидеха както трябва,проблема беше,че диференциала на скоростите е по нагоре(може да е било и надолу) от на алфата и от там дупките за средния тампон се изместватно като се замисля за това с гтв-то,май ще стане мотора от алфа на фиат без много преправяне

Коментар

ми тя архитектурата на двигателите е една и съшаблока на алфа 1.8 е точно като твоятразликите в мощноста идват от ВВТ-то и електроника

Коментар

hf hpe написа:
        ми тя архитектурата на двигателите е една и съшаблока на алфа 1.8 е точно като твоятразликите в мощноста идват от ВВТ-то и електроника
        ами алфа 2.0TS има две с този мотор ударени в мобилето...
        ex Fiat Bravo GT

Коментар

За браво не знам, ама познавам един с алфа мотор 2.0 дето го сложи в коша на едно Типо, едвам се събрал разправя, Типото май 1.6 било, едно бяло е Типото, може да сте го виждали от време на време на Божура.Та ако размерите на коша са сходни...
          N.Y. State of Mind

Коментар

ако има разлика ще е много малка,пък и няма не възможни нещаедни приятели от горубляне са сложили в омега Б двигател от бмв 525 дизел,6-так е майза вървежа няма да казвам ако колегата е решил да го направи и му се занимава,няма къде а ходи освен да стане

Коментар

Working...
            X