Днес цял ден бях свободен и реших да се захвана с нещо за което отдавна се канех. Е резултата беше повече от задоволителен като се има предвид че беше замислено далеч по сложно. За сега толкова като съм замислил някой допълнителни неща и естествено отвсички страни да я направя така.Нужните продукти: свободно време, шепа светодиоди и желание
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко допълнително осветление
Collapse
X
-
Re: Малко допълнително осветление
Interceptor написа:Днес цял ден бях свободен и реших да се захвана с нещо за което отдавна се канех. Е резултата беше повече от задоволителен като се има предвид че беше замислено далеч по сложно. За сега толкова като съм замислил някой допълнителни неща и естествено отвсички страни да я направя така.Нужните продукти: свободно време, шепа светодиоди и желаниеPunto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
-
Ами...браво за ентусиазма! Обаче виждал ли си ония Икаруси със светлинките, дето не им оставяха място, дето да няма крушчица? Да не вземеш на тях да заприличаш...Предлагам ти да сложиш една голяма светлина зад тези диодчета, с малко по слаб интензитет, но в същия цвят, а те да са украшение и като минаваш по магистралата да си ги включваш, примерно! За момента си изглежда кичозно.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Сигурно много силно свети Като в бързи и яростни е Според мен едни светещи пръскалки и сини габарити ще завършат вида на колатаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар