ICI поясни малко какъв е този софтуер? Ти да нямаш телеметрия в колата ? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Това е техниката http://driftbox.com/drift.htmlПомолих Любо - собственика на Дрифт Бокса, който кара в клас А с Хонда да направим едно логване и на Типото.Много неща след това ми станаха ясни.Без този лог и сравняването му с логовете на най-бързите, нямаше да знам какво точно трябва да се промени и къде са ключовите разлики.
Коментар
-
Fiat Tipo HF Integrale
от днес вече имам трансмисия от Дедра Интеграле, така че заглавието на темата се променя на Fiat Tipo HF Integrale Специални благодарности на Никола Николов и сие - Итал авто части Драгичево - за перфектната оферта, на Pirlo за координирането и на ivanko_rs за телепортирането Когато компонентите придобият вид за снимане ще ги покажа.
Коментар
-
ivanko_rs написа:Мдам и аз съм Али Баба,щото само аз знам паролата за отваряне а и на СОТ-а||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар