Ами това са ключовите моменти. Филтъра е огрмен K&N конус 270х170мм. По ходовата част промените са 17 цолови RH 8J ковани съставни джанти с преходни фланци от 4х98 на 5х112мм. Гуми 235/40/17, взел съм и два слика Пирели Корса, някой ден да ги покарам и тях.Пружините са H&R -40мм, колата я взех с нови газови амортисьори Монро Рефлекс.Забравих за изходящата генерация - уейстгейта е с отворен изход в атмосферата, а основната е на 3 инча външен - вътрешен диа. 70мм с едно правопоточно гърне от неръждаема стомана.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
kiler_4o написа:вече не искам купе 20VT, а типо 16VT :D Евала за доброто начинание и се надявам един ден да те видим по списанията (и не само българските)...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Евалата за проекта , много ми хареса . Искам само да знам още няколко нещица 1. На какво налягане е турбото и на какво мислиш да се кара?2. Какво е налягането на горивната помпа ?3. Ще има подобрения по спирачната система и окачването щото тези 300++ к.с трябва да се спират по някъкъв начин.4. От къде са пазарувани частите ако не е таина ?Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
HCO написа:Евалата за проекта , много ми хареса . Искам само да знам още няколко нещица 1. На какво налягане е турбото и на какво мислиш да се кара?2. Какво е налягането на горивната помпа ?3. Ще има подобрения по спирачната система и окачването щото тези 300++ к.с трябва да се спират по някъкъв начин.4. От къде са пазарувани частите ако не е таина ?
Коментар
-
Стъклопластите ще си ги правя сам, но ще е напролет че сега няма да мога.В момента съм откачил сигнала на бууст соленоида, а гейта е с пружина за 0,8 бара. Като мине 800 км. ще свържа соленоида и ЕКУ-то ще може да качва до 1,55 бара налягането.По интересното е, че на 2-ра ги прави 0,6 бара при половин газ и респонса е едно към едно с движението на газта, нервна като атмосферка с много як въртящ момент. Карал съм картинг 30к.с. - нещо подобно е, реагира на трепването на газта.Налягането на бензина в рейката трябва да е около 3 бара, сега е малко повече, ще се доуточнява тия дни.Добри са спирачките, 4 диска, предните вентилирани 284мм, само едни спортни накладки им трябват че нормалните много се палят.Някой от частите са внесени от Бг. фирми, други са поръчвани от и-бей, варианти има различни.
Коментар
-
ivanko_rs написа:ici написа:По интересното е, че на 2-ра ги прави 0,6 бара при половин газ ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар