dimmX написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
трябва да се съберат финанси, за да мога като разглобя да се направи всичко без забавяне, а то ще е:доработване на новите зъбни колела за намаляване на концентраторите на напреженияшотпийн на зъбите - дава 20-25% увеличаване на якосттаусилващо стоманено гнездо за лагерите и възстановяване или изработка на нови детайли на предния диф в зависимост как изглеждат пораженията
Коментар
-
такаа ... от едно известно време насам много ми се доправи изпускателен колектор, че само турбо-пътища и генерации напоследък и в същото време една тунинг - колица изпитваше нужда от по - добър колектор ...та си продадох колектора в комплект с гейта ... за да си отворя работа за нов идеята е изпънат тръбен колектор със странично разположено турбо, нещо от сорта като на снимката, само че при мен турбото ще е по надлъжната ос.Но тая схема ще стане като дойде време за Купето :D
Коментар
-
ici написа:такаа ... от едно известно време насам много ми се доправи изпускателен колектор, че само турбо-пътища и генерации напоследък и в същото време една тунинг - колица изпитваше нужда от по - добър колектор ...та си продадох колектора в комплект с гейта ... за да си отворя работа за нов идеята е изпънат тръбен колектор със странично разположено турбо, нещо от сорта като на снимката, само че при мен турбото ще е по надлъжната ос.Но тая схема ще стане като дойде време за Купето :DТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар