Дедоооо,умурима с туй помпини дя и да кажиш кат са върниш колку скрибучът Рапорт даден
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
Докато не бяха легнали на дисковете не се обаждаха, след около 10 спирания легнаха и почнаха да свирят, след още няколко като загряха и станаха беззвучни.Доста са агресивни, при леко пипване на педала са нежни, ако се задържи умерено натиснат стават агресивни и гумите почват да търсят сцепление с асфалта Утре ще снимам дисковете.
Коментар
-
Ето и как изглеждат дисковете след около 20 последователни умерено силни спирания за улягане на накладките.Вижда се каква е разликата в повърхността на диска между предните метални Карбон Лорейн накладки и задните обикновени органични накладки, в случая AutomotiveBrakeEngineering - АВЕ - Полска марка по технология на Феродо.Баланса при спиране е много добър, хода и чувствителността на педала също.
Коментар
-
Съвсем неочаквано се завръщам към първоначалната идея за Купе Интеграле.Понеже имам едно тук дето събира сили и съм спрял Типото зад него да го облъчва с повер та рекох да меря следи на мостовете.Оказа се, че 1680мм задна следа на Типото в момента с 8J 17ките и фланците е по-малка от 1720мм следата на Купето също със 17ки и фланци.Арките му са достатъчно големи също за 620мм гуми, въобще никакви проблеми за разлика от 155цата при която ще трябват десетки стотин лева за да се направят 4те калника и броните .
Коментар
-
ici написа:Съвсем неочаквано се завръщам към първоначалната идея за Купе Интеграле.Понеже имам едно тук дето събира сили и съм спрял Типото зад него да го облъчва с повер та рекох да меря следи на мостовете.Оказа се, че 1680мм задна следа на Типото в момента с 8J 17ките и фланците е по-малка от 1720мм следата на Купето също със 17ки и фланци.Арките му са достатъчно големи също за 620мм гуми, въобще никакви проблеми за разлика от 155цата при която ще трябват десетки стотин лева за да се направят 4те калника и броните .Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
ici написа:Съвсем неочаквано се завръщам към първоначалната идея за Купе Интеграле.Понеже имам едно тук дето събира сили и съм спрял Типото зад него да го облъчва с повер та рекох да меря следи на мостовете.Оказа се, че 1680мм задна следа на Типото в момента с 8J 17ките и фланците е по-малка от 1720мм следата на Купето също със 17ки и фланци.Арките му са достатъчно големи също за 620мм гуми, въобще никакви проблеми за разлика от 155цата при която ще трябват десетки стотин лева за да се направят 4те калника и броните .'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
ici написа:от задните носачи явно идва разликата
Коментар
-
d0b0 написа:поо дано да фане"купето" някои конче от твойтеJoro написа:ici написа:от задните носачи явно идва разликата
Коментар
-
Аз за кво съм си взел мост от купе за бегачката? Само дето ще трябва да се правят раздувки. M кво му е ...така и така си изрязал калниците до безумие!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар