Ici -тази кола кога ще и се оправи предницата? Италианката си е хубава и във вида в който я е пуснал завода. Като и видя предницата и забравям за всичко правено по нея! П.П.Ако не я оправиш скоро ще пусна снимки на завода!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
Фланците за апаратите ако ги види Сталоун ще ги включи в следващия "Експендабълс". Изглеждат яки и яко. Допълнителните отвори излиза да са за намаляване напрежението в материала или греша? И някой грам е паднал сигурно.bebito^^^ написа:Ici -тази кола кога ще и се оправи предницата? Италианката си е хубава и във вида в който я е пуснал завода. Като и видя предницата и забравям за всичко правено по нея! П.П.Ако не я оправиш скоро ще пусна снимки на завода!PUNTO ZERO
Коментар
-
WhitePunto написа:Това го има назад по страниците вече. Стандартната предница не побира такива железа. Ще стигне може би за добър 1.4 турбоuno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^ написа:WhitePunto написа:Това го има назад по страниците вече. Стандартната предница не побира такива железа. Ще стигне може би за добър 1.4 турбоPower Under Pressure
Коментар
-
Този двигател го има в всевъзможни коли както и в коша на уно турбо и такива предници няма! да не говорим че има и 4х4 в кош на уно и пак визията си е неговата.Въпрос на занимавка и дали те еня как изглежда колата! Явно Ici не го интересува колата си е неговата и си прави това което иска.това е мое мнение а колата негова така,че!uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^, всичко относно прехвърляния и купета е казано назад из темата, и снимка има дори на бъдещото купе.Наистина не ме бърка вида на колата, понеже не е ежедневка а се изкарва само като има мероприятие и най-важното за мен е да развивам показателите и, все пак това ми е работата трябва да има високи резултати Ако не беше така, нямаше да слагам ГТ35-цата а щях да пренасоча средствата за купето
Коментар
-
WhitePower написа:ICI Питахте съвсем нормално защо е само 13ка тази кола пък ти видели на къде отиде чак на 1.4 нож вадите , па да взема да дойда с трабант барем кеф му стане на Растила И не ми разправяй само че кованяците са само за красота щото и двамата знаем истината че на 2.0 16в след 400 коня всичко се разлита ако е без кованяци и хората занимаващи се сериозно ще се смеят на горе написаното аз карам един сааб 2.3 турбо и там нещата се преебават още над 300 коня без кованяциТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
WhitePower написа:чакай бе да виждаш да съм ти казал НЕ казах ти че ще се пуснем , само дето си миля ти летиш някъде в облаците с 4х4 и 13 секундна
Коментар
-
WhitePower написа:чакай бе да виждаш да съм ти казал НЕ казах ти че ще се пуснем , само дето си миля ти летиш някъде в облаците с 4х4 и 13 секунднаТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар