днес се събрахме много коли за да подкрепим това събитие :http://www.facebook.com/#!/events/151480721658757/и освен карането по завойчета, което завърши по-рано отколкото бях планирал, направих и няколко старта Хаябузата не дава цялата газ http://www.youtube.com/watch?v=Hff4C...fz7HPq34ето я и ку4ката , има още около 30% повер за освобождаване в нея http://www.youtube.com/watch?v=AVEIL...?v=fhMFu5ylXNs
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
тая кучка не трябва ли да е неква ниска 12 ка , щото на моя френд алфата дето я мапнах на 2 на 3 че нямах време дава 13.1 на божура с сетъпа за писта ( ниска задница и 3.5 градусув камбър и твърда предница ) При тва двигателя е напълно стоков от към карантия на буст 1.3 http://www.youtube.com/watch?v=C83CdSER6JM&feature=plcpPower Under Pressure
Коментар
-
и на 3 на 4 да я мапнеш колко ще подобриш искат се повечко работи при мапването, дори и на 5 -6 да я мапваш може и чиста 12ка да е ку4ката, като се направят още някой неща.Не забравяй че разликата между двете коли е към 200кг и като гледам от клипчето е нямало никакви проблеми със сцеплението
Коментар
-
ici написа:и на 3 на 4 да я мапнеш колко ще подобриш искат се повечко работи при мапването, дори и на 5 -6 да я мапваш може и чиста 12ка да е ку4ката, като се направят още някой неща.Не забравяй че разликата между двете коли е към 200кг и като гледам от клипчето е нямало никакви проблеми със сцеплениетоPower Under Pressure
Коментар
-
значи сам си задаваш въпроси и не може да си отговориш.Да, разликата е и че е 4х4, което са още 10% загуби на мощност спрямо предното, плюс 200те кг разлика в теглото.Ти си прави сметката кое колко влияе на разликата.А ти казвам че не виждам проблеми със старта в клипчето което си пуснал, понеже гумите само свирят леко което трябва да е точно така, ако не свиреха не е добре Ако имаше проблем с гуми и сцепление щяхме да гледаме пушек на изгоряла гума както примерно аз бях на времето на предно И естествено че може още ку4ката, погледни нагоре където съм писал че има още около 30% мощност за освобождаване.
Коментар
-
WhitePower написа:ici написа:и на 3 на 4 да я мапнеш колко ще подобриш искат се повечко работи при мапването, дори и на 5 -6 да я мапваш може и чиста 12ка да е ку4ката, като се направят още някой неща.Не забравяй че разликата между двете коли е към 200кг и като гледам от клипчето е нямало никакви проблеми със сцеплениетоТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
RASTIL написа:WhitePower написа:ici написа:и на 3 на 4 да я мапнеш колко ще подобриш искат се повечко работи при мапването, дори и на 5 -6 да я мапваш може и чиста 12ка да е ку4ката, като се направят още някой неща.Не забравяй че разликата между двете коли е към 200кг и като гледам от клипчето е нямало никакви проблеми със сцеплениетоPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:RASTIL написа:WhitePower написа:ici написа:и на 3 на 4 да я мапнеш колко ще подобриш искат се повечко работи при мапването, дори и на 5 -6 да я мапваш може и чиста 12ка да е ку4ката, като се направят още някой неща.Не забравяй че разликата между двете коли е към 200кг и като гледам от клипчето е нямало никакви проблеми със сцеплението
Коментар
-
Молим те спри да фантазираш имах въпроси към Ици не към тебп.с ако кучката се принизи към 1.4 , направо да кара към надин не към феста[/quote]Ако те уведомя, че кучката е мойта ще ми позволиш ли да пофантазирам още малко....и да се намеся в разговорите за мойта /все пак/ кола?Ти лично ми беше писал в един друг форум, че не отказваш сверка на никого вкл. и 4х4 "нъл тъй"! Те ти саа 4х4 с време близо до твойто! На феста обаче кво ще е времетооооо.... ще видиш! Земи си обаче по-големшък бинокъл И недей моля ти се, както неведнъж до сега си правил да вадиш големи шпаги, да се държиш надменно с иронични подмятания, както в случая/таз кучка не трябвало ли да била така, пък тя била онака.... щото аз на 2 на 3 и еди си кво и станало чудо...../ и кат усетиш "дебелия" публично да си преброиш кубиците и клапаните....Вече наизуст ти ги помня - 1427 кубика и 8 клапана Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 - не греша нали! Кво значи "да се принизи към 1,4" В крайна сметка твойта кола върви ли, или си е просто 1427 кубика и 8 клапана Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Дет са вика на феста щи помогна да си отговориш на тоз въпрос, ако "не ми мине нещо котка път", щото и такава за съжаление възможност има Ако пък сериозно погледнем на нещата и двете коли са в един драг клас ..... май - "Стрийт"! Е кой ти е виновен тогава, че ти е неадекватен подбора Иначе нищо лично! Просто още преди 2-3 месеца ти обещах да се видим .... врата до врата Дано да стане в края на седмицата Ици, сори за спама-спирам!ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Просто принизявам значи че аз много харесвам кучката като кола и не бих я принизил към пунто но тука ти не пропусна пак да го наместиш ще се видим на феста а за черната съжалявам че няма да я има за да видите кола на предно САМО със съвсем стандартна карантия да видите как на 240 вкарва пета и километража заминава моментално на 260 Класовете си нямам и представа как ще са но ти обещавам драг на 100%а подбора ми е съвсем адекватен вярвай ми защото със този от клипа това което вземеш на старта смятам че така ще си и останешPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:а за черната съжалявам че няма да я има за да видите кола на предно САМО със съвсем стандартна карантия да видите как на 240 вкарва пета и километража заминава моментално на 260
Коментар
-
ICI Питахте съвсем нормално защо е само 13ка тази кола пък ти видели на къде отиде чак на 1.4 нож вадите , па да взема да дойда с трабант барем кеф му стане на Растила И не ми разправяй само че кованяците са само за красота щото и двамата знаем истината че на 2.0 16в след 400 коня всичко се разлита ако е без кованяци и хората занимаващи се сериозно ще се смеят на горе написаното аз карам един сааб 2.3 турбо и там нещата се преебават още над 300 коня без кованяциPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар