:D не са стърпях дет са вика Съчмено, не е туинскрол, GT3582R за 600 коня с Т3 фланец А/Р 1.06 турбинен, маалко големшък е, за по-нататъка може и 0.63 или 0.86
Гейта ти беше голям нали, че с таз зверската турбинна част може да стане интрига.... нали ти разказвах там с мойта хибридка какъв беше мача?Не знам .... луда работа .... С таз турбина вече без много усилия и старание можеш да си направиш от 4 цилиндровия матор - 2 двуцилиндрови /недай боже/Сори за спам-а, ама имали интересно участие на писта Русе?
гейта си е сериозен външен 38мм Турбосмарт, надали ще има някакви грижи.На пистата утре ще е лудница, мицу турбо зверовете и субаруто се изпъват адски брутално, макар днес само на един-два пъти да им дадоха напън на макс, утре ще е страшното Между другото по-голямата част от тях ако не се лъжа карат с ГТ35-ци
относително беше измерването не с фактически стойности понеже съм първа 4х4 кола мерена на него, само за малко пробни рънове ставаше думаВече с новото турбо ще се гледат конкретните стойности.
относително беше измерването не с фактически стойности понеже съм първа 4х4 кола мерена на него, само за малко пробни рънове ставаше думаВече с новото турбо ще се гледат конкретните стойности.
Коментар