какви 400 коня аз с 200 мъченикаааа напраих една голяма грешка , на 5-та с около 60-70 зад един тир еи така лекичкоо викам да го бутнаа и ко 4-та ама Йио00К 2-раа ..... проблемм !!!! колата на пред аз кам ремаркетооо волана не щее....... е спрях пуших 1 цигара 50 км
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
ici написа:и като дадеш газ в завоя все едно изправяш воланаAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Проблема е главно в много дългия диференциал,от него не ти идват предавките на отделните завои.Нека Ици да сподели как беше при него с дългия диф преди да го смени с късия.П.П.Карал съм на нашия Жоро капата с мотор като твоя и е адски неприятна за каране на спънат път поради мноооог дългия си диф.Имам чувството че италиянците са направили тоя диф само за магистрала да ги е.....Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:ici написа:и като дадеш газ в завоя все едно изправяш воланаItalfan
Коментар
-
ici написа:Снабдих се и с втори комплект 17-ки, тия са RH, леко понатежават на 10 килца но поне са здравички и са 8J за широчки сликове 225-245 ако намеря изгодни де....и като се поосвободи графика се захващам да правя големите спирачки :DPUNTO ZERO
Коментар
-
abart_ написа:предполагам сам се убеди,че близо до стокова турбо кола, наистина не е особенно подходяща за трасета подобни на Дракон. Бууст, предавки и т.н........Неразбрах какво време е дало Купето накрая?!Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
WhitePunto написа:ici написа:Снабдих се и с втори комплект 17-ки, тия са RH, леко понатежават на 10 килца но поне са здравички и са 8J за широчки сликове 225-245 ако намеря изгодни де....и като се поосвободи графика се захващам да правя големите спирачки :Duno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
Мда, RH са си сериозна марка.При мен положението с дългия централен диф 3.11 отношение (аналогията е 1:1 с дифа на кутията на предно) също беше на никъде за завоите на Калояново, много раздалечени идваха предавките и по същия начин се получаваше, за 2-ра на макс обороти и пилеж на гумите, а на 3-та каране в и под 4к об/мин с далеч от макс повера.Оправията при Купето на предно с тоя дългия диф ще са някакви сликове баници, че да се минава с по-висока скорост и на 3-та.Иначе аз отдавна си пуснах в кутията първичен вал и корона на централния диф от атмосферка, и числото дойде 3.56 което е доста по-късо, съответно колата озверя бая и предавките се сближиха осезаемо, кроасана сега на 3та си го карам на около 4500, със сликовете ще може да се качат още нагоре оборотите и да се стреля още по-добре И за предно става номера с първичен вал и корона на дифа от атмосферна кутия, откъм якост на зъбите няма грижи, там са еднакъв модул
Коментар
-
Аз на мареята съм с атмосферна кутия и е доста удобна за градско каране. Бях се замислил да търся от турбо, но като се има пред вид че я карам само градско за сега ще я оставя така. Наистина се усеща липсата на шпер до трета, като надуе охлюва и почне да се чуди кое от двете колела да зацепи, но пък в завой по следва посоката към която си тръгнал
Коментар
-
шпера си е хубаво нещо особено в бавните и средно бързи завои, където страничното Же е голямо и вътрешната гума олеква значително, когато е без шпер става палеж на вътрешната гума и се губи от ускорението доста.Просто със шпер трябва да се дозира много финно газта че да не се получава много голямо недозавиване.Всички про бегачки на предно са със шпер, даже и при 4х4 има файда, е примерно при мен на левия завой при излизане на правата ако заваря газта и се получава палеж на предна лява гума, и вместо предна дясна да загине първа както е обичай на Калояново, при такова каране от само един трак ден лява предна заминава на кино.Ама преден шпер за Интеграле е 2000 ойроо
Коментар
-
тука малко пролетно почистване от зимното каране, пипнах и настройките за празния ход, да се види че има валове колата :D Звука е много премодулиран от глупавия фотоапарат, но звучи в общи линии така - грухгрухгрух ... мен ме кефи http://youtu.be/w8cf546loucи свещите извадих да ги видя как са, доволна е работата :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар