Е-е-е-х-х-х.... съдба, съдба.... Дано сме живи и здрви и догодина и дано пак да има "такъй" сняг .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
ici написа:RASTIL написа:Е-е-е-х-х-х.... съдба, съдба.... Дано сме живи и здрви и догодина и дано пак да има "такъй" сняг .Italfan
Коментар
-
abart_ написа:намираш си по хлъзгав и заснежен терен,връзваш кошника за някое дърво,земаш Лаптопа и.....ето ти диноPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
abart_ написа:ici написа:RASTIL написа:Е-е-е-х-х-х.... съдба, съдба.... Дано сме живи и здрви и догодина и дано пак да има "такъй" сняг .
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Така, така - 8Ж е добре, вкарва се 240 в нея, макар че 245 мисля че ще понастърчава доста, но не съм го пробвал......с едни харни сликове ще бъдеш учуден от страничното "же".....
Коментар
-
Ми да, в крайна сметка ората са го казали че пауъра е нотинг без контрол......а и в крайна сметка кефа е не само когато усещаш же по гърба, а и по други части на тялото.......Утре живот и здраве ще кача видео от купето на Калояново ако мине сичко на тракдея както трябва......шубе ме е още да го кича със сликове и да го карам както си трябва, но искам поне някакъв извод да си извадя за тва дали, и защо уж артик викат че турбото не било за писта......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Купето не е за писта, не и за Калояново, не и със сетъпа който съм......Мисля че ти ще си по добре бидейки 4х4, при мен само с предно на десния преди Кроасана, почва да ми превърта яко гуми, десния след кроасана също почвам да въртя след като дойде вятъра, и ми идва едно недозавиване, а има бетон пред мен......скоростите също така изобщо не ми пасват......до ден ще пусна едно видео и малко повече обяснения че ся съм убит........Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар