fena написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
-
колега, мерси много за косулта да ти каза чесно и аз така си помислих, че ще е доста трудно затова и реших да попитам.и аз много идеи ми се всртят из главата, но се чудя как да я подхвана, даже си мислех само за глава от капа 2.4, но и за нея не съм сигурен какво ще се получи, мислех си и за валове защото тука някъде, някой беше споменал за нещо подобно или май във другия форум беше, не мога да се сетя, но не знам откъде да се сдобия със тях !А иначе тая глава я намерих във една морга във варна и по тяхни думи явно имат и мотор, но не съм сигурен за това по добре да не говоря напразно, а и цената на комплекта със 2 колектора турбо и компа е към 1500, а и това ми се стори доста макар, че във тунинга евтино няма !!А ти как точно подходи със мареята ?карам Спаска ламята
Коментар
-
fena написа:колега, мерси много за косулта да ти каза чесно и аз така си помислих, че ще е доста трудно затова и реших да попитам.и аз много идеи ми се всртят из главата, но се чудя как да я подхвана, даже си мислех само за глава от капа 2.4, но и за нея не съм сигурен какво ще се получи, мислех си и за валове защото тука някъде, някой беше споменал за нещо подобно или май във другия форум беше, не мога да се сетя, но не знам откъде да се сдобия със тях !А иначе тая глава я намерих във една морга във варна и по тяхни думи явно имат и мотор, но не съм сигурен за това по добре да не говоря напразно, а и цената на комплекта със 2 колектора турбо и компа е към 1500, а и това ми се стори доста макар, че във тунинга евтино няма !!А ти как точно подходи със мареята ?ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
да 20v-то ште стане много яко то и аз имам малко снимки под капака на моита но промените са глажно визуални от което не върви повечe но вече се замислям да поработя и по този въпроса !! а и ще изчакам да пусне6 темата за 20v-то за6тото не ми се изка да променяме хубавата тема на колегата все пак доста труд и умения е вложил във проекта си ! а искам да те питам това на снимките за атмосферна или турбо конверсия става на въпрос ? и помежду другото и аз съм от твоя краи по точно от разград макар че вече живея във варна някои път ако идвам може да мина да видя за какво точно става вапрос естествено ако нямаш нищо против .карам Спаска ламята
Коментар
-
Колеги fena и 2000 20v turbo много се радвам на ентусиазма ви но защо цапате темата на човека искам само да напомня че един път се беше пообидил и беше спрял да пише във форума изобщо За мен лично неговите мнения и напътствия са от голямо значение Нищо лично към двамата ма отворете си една темичка и си пишете там на воля( човека си показал саморъчно направения КОЛЕКТОР пък вие { извинявам се за израза } някво си кирливо Турбо )Чесно казано ще ми е интересен развоя на събитията и при двама ви! Надявам се да не сте се обидили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар