викам да напиша, че още на следващия ден беше сглобена колата, че ме питаха какво става тук едно тестче да видя как дърпаhttp://youtu.be/_Iu3Ns6LVMMкато общо време не е най-доброто, на клипа не е много ясно но не дадох достатъчно газ и леко падна по очи на старта, после ограничител два пъти удари на първа и така, важното беше лога по който видях че при 100-180 дърпа доста по-добре отпреди, било то заради преди спуканата тръба на гейта или заради леко студеното сега време а това сегашното време 0-200 за 16 сек е просто ужасно, 5-та съм я включил за 0.9 сек
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
d0b0 написа:Едно голямоо БЛАГОДАРЯ , евала за нещата които правиш Късмет и дано догодина да те виждаме по често по пистите да се радваме на зВярЪъТ
Коментар
-
WhitePower написа:яко съм недоволен от стандартното брембо , мойте се сцепиха още преди да се надраскат , не са криви не бият а просто се пукнаха гледал съм да ги темперирам като хората ама на кенефсега съм с текстар и нямам никакви забележки - 200 -20 стотици пъти и никакви забележки
Коментар
-
WhitePower написа:яко съм недоволен от стандартното брембо , мойте се сцепиха още преди да се надраскат , не са криви не бият а просто се пукнаха гледал съм да ги темперирам като хората ама на кенефсега съм с текстар и нямам никакви забележки - 200 -20 стотици пъти и никакви забележкиТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
kaci написа:WhitePower написа:яко съм недоволен от стандартното брембо , мойте се сцепиха още преди да се надраскат , не са криви не бият а просто се пукнаха гледал съм да ги темперирам като хората ама на кенефсега съм с текстар и нямам никакви забележки - 200 -20 стотици пъти и никакви забележкиPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:не , говорим за обикновенната серия на брембо и за тва вече ползвам или текстар или атетакива като на снимката на ИЦИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар