Toва мога да го потвърдя на 100 % - Русе-София 9-10/100 при хипер икономично каране... А сме точно с описания от Илиян сетъп - просто и на отиване и на връщане не успяхме да свалиме под 9-10 разход, като се има в предвид, че на отиване над 90 не съм вдигнал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
Ами трябва да сметна площта на моят фланец за двете двойки на топлата част... но ми се струва , че няма да е фрапантна никак разликата от Т3 ... Ако имаш файл аутокадски на 2-та фланеца, дай една AREA , че ми стана интересно П.С. ако се окажеш прав , това обяснява в голяма степен относително доста виоките EGT , на които работи колата при напън...
Коментар
-
x_X_x написа:Ами трябва да сметна площта на моят фланец за двете двойки на топлата част... но ми се струва , че няма да е фрапантна никак разликата от Т3 ... Ако имаш файл аутокадски на 2-та фланеца, дай една AREA , че ми стана интересно П.С. ако се окажеш прав , това обяснява в голяма степен относително доста виоките EGT , на които работи колата при напън...
Коментар
-
porosenoq написа:Toва мога да го потвърдя на 100 % - Русе-София 9-10/100 при хипер икономично каране... А сме точно с описания от Илиян сетъп - просто и на отиване и на връщане не успяхме да свалиме под 9-10 разход, като се има в предвид, че на отиване над 90 не съм вдигнал.
Коментар
-
Joro написа:ici написа:..... навремето бях с термодвойка на колектора....тежък е животът лек...
Коментар
-
jungleraver написа:Joro написа:ici написа:..... навремето бях с термодвойка на колектора....
Коментар
-
ici написа:x_X_x написа:Ами трябва да сметна площта на моят фланец за двете двойки на топлата част... но ми се струва , че няма да е фрапантна никак разликата от Т3 ... Ако имаш файл аутокадски на 2-та фланеца, дай една AREA , че ми стана интересно П.С. ако се окажеш прав , това обяснява в голяма степен относително доста виоките EGT , на които работи колата при напън...
Коментар
-
Joro написа:jungleraver написа:Joro написа:ici написа:..... навремето бях с термодвойка на колектора....тежък е животът лек...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар