ivanko_rs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
-
ФЕРАРИСТ написа:Какъв и за какво е бил тоя "мод" с тая подложна шайба.........
Коментар
-
Просто в някои случаи, полуоската се изтръгва от фиксираното си положение във външното каре и започва да плува в шлиците като постепенно ги износва и в някакъв момент превърта в карето. Това с шайбите беше единственият вариант при Ритмо, но ставаше при малките мотори. При 2,0 мотора на Абарт, съм слагал алуминиеви шайби на вътрешното каре, но изнасянето на карето навън увеличаваше натоварването върху шлиците на диференциала, където влиза лявата полуоска и доста често изпускаха семерингите на скоростите, в резултат на износване и разбиване на диференциала.
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Вкара ме в някакви размисли, аз съм с мотор, полуоски, главини и шенкели от кола 92ра и съм с новите носачи и тампони на амортисьорите, може ли да има някакво разминаване ?
Коментар
-
малко онборд от изминалият Итал трак дей Подобрих си времето на 1.00.29 със семи сликовете, поне видях че вече не ще да пада времето, голям пръст има и втвърдяването на стаб. щанги.колата се накланя по-малкодругият път вече ще трябват 17-ки и сликовесъщо и макс. скорост на правата се качи до 182 км/ч спрямо 178 -те от предишният път, това е добре, или има повече сила, или спирам по-късно, но май е и от двете по малко http://www.youtube.com/user/ICIDesig.../0/YBSvcSiQd-s
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Къв глас извади пък сега? Проекта дан са е доразвил и с механичен компресор "плачи", кат Делта S4 А иначе със заключен заден мост ли си на пистата или тъй мноу пързаля?
Коментар
-
едно клипче със завъртанетоhttp://www.youtube.com/watch?v=MR8k39MZrEUинтересно беше също като засякох разхода Русе - Габрово за 13 литра, пълен - до пълен резервоар, излиза малко под 9/100 а на пистата се върти около 25/100
Коментар
-
x_X_x написа:ici написа:интересно беше също като засякох разхода Русе - Габрово за 13 литра, пълен - до пълен резервоар, излиза малко под 9/100 а на пистата се върти около 25/100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар