хе хе. пунто, а как мислиш да го закрепиш, и под колата ли ще стои или в багажника?
в багажника ще е, на 3 шпилки най-вероятно ще е както досегашният беше, през тия отвори по периферията дето ги има оригинално резервоара.За отдолу идва голям заради задния диф.
така центъра на тежестта няма ли да избяга малко, не може ли да се направи нещо къстъм от халумин или от нераждавейка или да се намери нещо което пасва.
така центъра на тежестта няма ли да избяга малко, не може ли да се направи нещо къстъм от халумин или от нераждавейка или да се намери нещо което пасва.
ами по-добре е да е ниско, но на тоя етап това ми е бързото решение на проблема.Иначе правен си е най-добре.Иначе съм гледал всякакви резервоари по автоморгите, има вариант за под задната седалка от рено, дори от голф синхро има голяма вероятност да стане под багажника
xctr написа:
А по принцип тоя резервоар може ли да се сложи на заводското захващане на типо което няма диф отзад? Пряко ме интересува.
може, но трябва да се пробият 3 нови отвора в пода на багажника по новия резервоар, също и маркуч за наливането трябва да се пуска от резервоара към гърловината.
Ето го как изглежда багажника, може да се монтира и плоскост отгоре на дистанционни шпилки да затвори всичко и да стане кутия.Отгоре слагам кората с говорителите и колата става един съвсем нормален 5 местен хетчбек
Ето го как изглежда багажника, може да се монтира и плоскост отгоре на дистанционни шпилки да затвори всичко и да стане кутия.Отгоре слагам кората с говорителите и колата става един съвсем нормален 5 местен хетчбек
хахаха да да от най - нормалните
е, рязка се малко повече от нормално ти остави ама имах случай на един сфетофар като си потеглих така умерено нормално и културно като за нея, и чувам един голф отзад се състезава нещо, даже и ме мина с голямо напрежение когато заравних на 80 Та отзад изглежда подвеждащо нормална, хаха, ужас
Лепни му една лепенка 1.1 Fire... Аз така с една RS4-ка...Ама не знаех ,че е RS4-ка...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар