какво ли си помисли оня човечец в тунела на Търново чак не знам ма ко да праиш запазена марка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
Да пусна първо една снимка, че много ме кефи как това сиво-синьо седи на тая биела А това са резултатите от посещението в TST Racing :D Пренастройване реално не е правено, обаче бууст контрола показа големи гевезлъци Вече ми е ясно, че мога да го настроя да държи желаното налягане само при реално движение на колата, само при натоварването при ускорение на нейната си маса.Голяма бъркотия, на диното не щя да задържи бууста във високите над 1.2 бара въпреки всичките пипания на таблиците.Вече решението е само едно пружината за 1.5 бара от комплекта на Турбосмарта ще се ползва и другият път ще може да се мери при твърд бууст 1.5 и да се настрои вече прецизно.Смесите са малко вълнисти, а и на по-силният рън се прояви интересна аномалия - при бууст 267кПа ЕКУ-то вероятно е тръгнало по някакви хубави аванси, които са причина да се покачи въртящият момент и да се извадят тия 232 кВт на гумите :D Та това е в общи линии нещо от рода на 400 коня на мотор при 1.2 бара и към 500Нм при 1.65 бара :D Големи благодарности на Тони за съдеиствието :D
Коментар
-
Бая къдрава работата нещо Ици сигурно ли е, че тоя бууст контрол мое го управляваш? Графиките на бууста идентични гледам?При едно и също налягане (без други намеси), се получават две доста различни графики, нещо не е мноо готино положението така-то като цифрички е добре, ммма като форма по мое мнение не са.
Коментар
-
biser_as написа:Бая къдрава работата нещо Ици сигурно ли е, че тоя бууст контрол мое го управляваш? Графиките на бууста идентични гледам?При едно и също налягане (без други намеси), се получават две доста различни графики, нещо не е мноо готино положението така-то като цифрички е добре, ммма като форма по мое мнение не са.
Коментар
-
ici написа:Другия път като се ходи ще се настройва вече, да видим на 1.5 бара при 5000-6000 об/мин колко ще даде :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар