S.W.A.T. написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
ici написа:lancione написа:айде и тоз полудя брей, то таз болест много заразна бе||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Joro написа:Супер е станало. Ици гледам си с големия дросел вебер от атмосверка като моя, а аз мислех да го сменя с по малкия защототурбината ми е стокова и ако запазя диаметъра на тръбите като на дросела ще имам по голям лаг. Или да намеря редуциращо гумено коляно
Коментар
-
ici написа:Joro написа:Супер е станало. Ици гледам си с големия дросел вебер от атмосверка като моя, а аз мислех да го сменя с по малкия защототурбината ми е стокова и ако запазя диаметъра на тръбите като на дросела ще имам по голям лаг. Или да намеря редуциращо гумено коляно
Коментар
-
Събота и неделя падна каране на писта Дракон Калояново.Съботния ден беше Итал-трак дей, тогава най-доброто време което дадох беше 1.02.00 - никакво подобрение от предишния път.Неделя обаче на свободното каране помолих Живко да тества Типото и да ми покаже траекториите и резултата беше на лице след няколко обиколки - дадох 1.01.26 като не наблягах напълно на спиранията че исках да си запазя тия гуми за официални улични.http://dracon.bg/new/Documents/Vreme...052010.pdfТа за гумите малко впечатления -Kumho V700 улични полусликове, ами само за улицата са си .За такава силна и тежка кола + каране на пистата прегряват за около 5 обиколки, даже успях да си направя мъничко плоско петно на едната от едно излизане за картофи.Като разгреят сместа става мека като дунапрен обаче не е както сликовете да става лепяща като дъвка - въобще сцеплението не може да се мери със сликове.Иначе в сравнение с нормални гуми са си доста сериозни като държане. И една снимка от колегата souze, много силно накланяне на купето и лошо пренасяне на тежест - с такова улично окачване няма как да се правят времена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар