някой и за това не стават
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
///// написа:Износените гуми стават на телени четки!nikotipo написа:... то от бяс, докато чакаме ICI, взехме и с по невзрачните TIPO да правим телени четки...... с карб не е ограничено и ....... леле кога ли ще му видя мотовилките С най-добри пожелания, Никола!pecata написа:Така като гледам по клипчетата поне си правите кефа на безопасни места,а не по градското движение,както се процедира тук.Ако не е тайна колко пари са вложени до сега в силовото подобряване на типото?п.п.Питам от любопитство!
Коментар
-
pecata написа:iciКакъв е максимума (като мощност к.с.) които искаш да вкараш в тази кола,или си се спрял вече и само си караш ?
Коментар
-
... малко по-раничко започнах с планираните ъпгрейди, понеже колегата Italian ми купи оригиналния интегралски изпускателен вал, а аз преминах към атмосферен от Купе, понеже и всмукателният е атмосферен, но Типовския с лифт 10мм срещу 9.5мм на Купето.Рекох да измеря реално вала от Купето и се получи следното:При 0.8мм лифт излезе 198 градуса, доста странно понеже е по-малко от това в заводските тех. данни от 226 градусаПри 0.5мм лифт е 244а при 0.1мм е 338 градусаСетнах и двата вала на 110/110 та да видим, на първо каране само изстрелвания на 1-ва и 2-ра се видя сериозно обедняване от досегашни 11-ки на към 12.7 АФР, а 440 кубиковите дюзи са на 3.6 бара базово и на макс дюти и май ще връщам налягането на към 1.3 бара Иначе се отцепва свирепо А докато обикалях за вал се натъкнах и на следващия ъпгрейд - Каповски всм. турбо колектор , монтирането на който ще трябва да почака до след завършването на една луда Дедра :D Та се очаква още обедняване на смесите, и вече се чудя защо не взех едни 630 кубика дюзи
Коментар
-
още един с капов колектор то май сички станахме с такиваза да го сложа резнах от главата ония 4 те пишки че не моа да сложа каповата рейка друго махнах сичко зад колектора че няма място..с кой дросел ще си че аз съм с косфордски и тряаа преправяне на захвата за жилото ...alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
-
1912 написа:още един с капов колектор то май сички станахме с такиваза да го сложа резнах от главата ония 4 те пишки че не моа да сложа каповата рейка друго махнах сичко зад колектора че няма място..с кой дросел ще си че аз съм с косфордски и тряаа преправяне на захвата за жилото ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар