Ето какво се получава от мнооо газ Дано не се случва повече.П.П. Пораженията са само усукан кулер , пробит воден радиатор и някои от тръбите на кулера огънати.
Аз нарочно пуснах и снимка на самата настилка за да се види каква е фракцията,а тя в случая е много хлъзгава.Ако не беше канавката толкова дълбока сигурно щеше да се размине без поражения.Да чукнем на "дърво",че няма други по-големи и скъпи щети.
Евала за ентусиазма, много са готини параметрите на двигателя. Само след всичкия тоя тунинг едно 4х4 и Типо-зото няма да има равно и в завоите.
Колега,ако знаеш колко време сме търсили,обаче се оказа направо невъзможно намирането на трансмисия 4х4 , за съжаление.Тука е момента - ако някой знае къде се продава да дава координати,почерпката е от нас
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Евала за ентусиазма, много са готини параметрите на двигателя. Само след всичкия тоя тунинг едно 4х4 и Типо-зото няма да има равно и в завоите.
Колега,ако знаеш колко време сме търсили,обаче се оказа направо невъзможно намирането на трансмисия 4х4 , за съжаление.Тука е момента - ако някой знае къде се продава да дава координати,почерпката е от нас
На прима виста се сещам за трансмисия от Делта 4х4 (примерно). Но колегата hf hpe има някакво предложение.
С предно дрифта не върви много. Ако беше 4x4 тая тема най-вероятно нямаше да я има. (едит: т.е. последните снимки)И аз също съм мераклия за 4x4 на типо, но ще видим ... някой ден .. някой час.
С предно дрифта не върви много. Ако беше 4x4 тая тема най-вероятно нямаше да я има. И аз също съм мераклия за 4x4 на типо, но ще видим ... някой ден .. някой час.
Коментар