Кат гледам тъй,аз първи ще съобщя новината - до преди малко въртяхме километри с типока за разработка.Има няма 100-ина км навъртяхме,преди половин час се прибрахме.Нека мастура да си каже впечатленията
С ескорт от турбо-бригадата, и не само , минахме първите 80 км от разработката :D .Свикнах на съединителя и почти не ми прави впечатление, няма тресене при потегляне и маневриране, за сега всичко е в норми.
Разработката почти приключи, още едно излизане и слагам рацинговото масло, голямата бенз помпа и газ :D За возения, който е имал желание се е возил, а бира пия но като съм пешеходец само
Разработката почти приключи, още едно излизане и слагам рацинговото масло, голямата бенз помпа и газ :D За возения, който е имал желание се е возил, а бира пия но като съм пешеходец само
запиши ме и мен в тефтера с желаещите
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Колеги в събота съм в Русе, надявам се брат ми да отдели малко време и да ви навестим в следобедните часове!
Трудна работа, ние събота и неделя(1-2.08.2009) ще сме на писта Дракон в с.Калояново да даваме газ
Кое Калояново? - излезоха ми две от уикипедията - до Сливен или което е по към София? И от колко до колко часа ще сте там, ако е до Сливен, може да дойда да ви погледам.
Коментар