ivanko_rs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
...малко ъпдейт, сглобих долнището както казах, но изведнъж Ооо, какво стана тук мотора се оказа че ще е 1.8 със степен около 5:1, и понеже в плановете ми не влизаше да надувам на 4-5 бара, върнах вала който на доверие без да меря приех че е с ход 90мм Направих и малка ревизийка на централния диф, който така и си остана с бронзовите шайби, добре са, няма грижи.Също проверих и колектора за утечки от евентуални спуквания след толкова хиляди км яка газ - никакви проблеми Съединителят се е поизтормозил и ще стане с двойна диафрагма, че само за около 300км даване на газ замяза на това.
Коментар
-
малко материал от предишните дни:Първо, доста неща отпаднаха покрай баланс-валовете, ще дойде и някоя друга десета налягане на маслото отгоре.После дойде ред да направя от два притискателя един, с двойна диафрагма за да няма вече драми с буксуване на съединителя.И "железата" взеха да си намират мястото обратно в коша :D
Коментар
-
sacrum написа:Ади бре, изрева ли "жувотното", ади чи ща изпреваря
Коментар
-
ici написа:sacrum написа:Ади бре, изрева ли "жувотното", ади чи ща изпреваряici написа:Днес първата ми работа беше да пробвам съединителя, ами хич няма да ми улесни карането.При натискане просто се повдигам с 1-2см от приложената му сила То от тоя повер човек вече и на седалката си не може да стои нормално, жив фитнес се получава :DPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ici написа:Два от новите оригинални болтове се разпънаха при стягането, това им е второ ползване Явно второто натягане в мануала е грешно представено като 70Нм, трябва да си е 50Нм определено.Сега ще взема Метели, понеже са в наличност.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:ici написа:Два от новите оригинални болтове се разпънаха при стягането, това им е второ ползване Явно второто натягане в мануала е грешно представено като 70Нм, трябва да си е 50Нм определено.Сега ще взема Метели, понеже са в наличност.Lancia Kappa 2.0 20V TURBO
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар