И сега типото в застой ли е? Отне ми близо 4 часа да прочета цялата тема
Колата е по гола предница, разглобена на съставните си части и очаква мотовилки и лагери за тях .Най-накрая след 15-тина имейла като за малоумни с три щатски фирми се оказа че не могат да ми свършат работа и сега вече се надявам да стане, съдя по това че комуникацията с последната протече доста интелигентно спрямо предишните
Това ти ли си на снимката??? Типо-то колко е голямо?
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Предполагам скоро ще видим колата, която ще подобри времето на онова лансърче на калояново
aaa, малко непосилна задача ще е, много финанси за сликове трябват, също и спирачките ми не могат да се мерят с на Мицуто, а и пилота му не се шегува хич
Предполагам скоро ще видим колата, която ще подобри времето на онова лансърче на калояново
aaa, малко непосилна задача ще е, много финанси за сликове трябват, също и спирачките ми не могат да се мерят с на Мицуто, а и пилота му не се шегува хич
Хубавите неща стават след време...Искрено ти пожелавам да го накажеш това Митсубиши ,защото Типо-то има потенциала...Успех!!!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
следа темата и си мечтаяколега имам решение за спирачките хем ше си голема атракция. Пуф един парашут за спиране,ти я направи само да бягадайте линк да видим тва мицубиши.
Коментар