Кофти работа. Дано да не е пета, че турбо блок май по трудно се намира от вал. Като се замисля май във ланчия форума имаше да се продава оборудван блок от турбо 8кл.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
За пета на блока няма да е.Иначе блок,вал, глава и мотовилки са едни и същи в турбо и атмосферките.Сега като си мисля, най вероятно ще се е скапал средният основен лагер, оттам е пада на налягане на маслото и на слух вероятно 2-ра мотовилка лагера от големия край да е заминал и той да трака.Но трябва да си намеря перфектен колянов вал втора употреба + нови оригинални лагери.Мисля че това ще е само белята, като отворя ще е ясно.
Коментар
-
Joro написа:ici написа:Иначе блок,вал, глава и мотовилки са едни и същи в турбо и атмосферките....Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ici написа:За пета на блока няма да е.Иначе блок,вал, глава и мотовилки са едни и същи в турбо и атмосферките.Сега като си мисля, най вероятно ще се е скапал средният основен лагер, оттам е пада на налягане на маслото и на слух вероятно 2-ра мотовилка лагера от големия край да е заминал и той да трака.Но трябва да си намеря перфектен колянов вал втора употреба + нови оригинални лагери.Мисля че това ще е само белята, като отворя ще е ясно.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Реклама
Collapse
Коментар