ivanko_rs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
хи
здравеите колеги дано вапроса не ми е много тап но не сам силен в тази 4ас с колите.та вапроса ми е дали мойе да се слойи синхро на пунто гт.мерси предварително.Една кратка редакция по правопис, защото като цяло изречението ти клони устремно към двойка.Здравейте колеги. Дано въпросът ми не е много тъп, защото не съм силен в тази част на колите. Въпросът ми е дали може да се сложи "синхро" на Пунто ГТ. Мерси предварително.Модерирано от екипа на fiat-bg.org
Коментар
-
Re: хи
ALEKS_GT написа:здравеите колеги дано вапроса не ми е много тап но не сам силен в тази 4ас с колите.та вапроса ми е дали мойе да се слойи синхро на пунто гт.мерси предварително.
Коментар
-
ici написа:Ей голям зор.Тая седмица ще е добра за работа, а и не бързам заради новия правилник за Италанските защото с моя резервоар в багажника няма да мога да карам докато не си направя външния резервоар от хром-никел, а това значи доста лев + поръчване на ВИГ техника + аргон, така че ...Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
fena написа:sa6o_gt написа:типото е станало супер, само едно не разбирам защо толкова много пари само за 300коня? 300коня се постигат на пунто за по малко от 3000лв
Коментар
-
е ми да то маи излиза че с една средна заплата от 500 лв. всеки месец можеш да си качваш по 50 коня на пунтото !!и така след около година ще е като делта интеграле за повече от 10000 лв.аз се чудя само как толкова хора по света не са се светнали в тази далавера и си точат колите за по 40-50 000 като то ставало и с едно пунто с сешоар и то може би китаиски !!карам Спаска ламята
Коментар
-
Модераторите може да отделят тия размисли в отделна тема за конете и цената имsa6o_gt написа:типото е станало супер, само едно не разбирам защо толкова много пари само за 300коня? 300коня се постигат на пунто за по малко от 3000лв
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар