Така, днес бях изненадан от уникално бързото изпълнение на усилващата плоча за кутията от bgsteel-предприятие за лазерно рязане София :D Всичко започна от една абстрактна графика мейд бай "ИЦИ Дизайн" След това се превърна в аутокадски чертеж и бе изпратена за рязане от 3мм инокс.Разглобих и централния диф, понеже и там има нужда от барване.Има неприятно вкопаване на сателитките, но ще го излекувам със изработка на яки подложни шайби.Иначе кутията е в отлично състояние, в другия малкия край си има заводски стоманена усилваща плоча на двата вала.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
Колега само да попитам понеже събирам информация замислям един проект по колко време си във бокса,понеже виждам че доста често го правиш и имам чуството че по малко караш и повече ремонтираш.А на мен не ми се иска това да ми се случва нормално е да се чупи.Скоро едни приятели,имаха Лада доста пари вложиха във нея над 8,000 лв,ами тя повечето време беше на колесара от колкото на пътя.Та затова те пита да знам дали да се захващам,има желание имам и заделени пари само нямам излишни нерви.
Коментар
-
Нищо не се е чупило, просто колата се ъпгрейдва когато има възможност.Проследи темата внимателно Иначе се кара всеки уикенд, когато не се работи нещо по нея.Не е ежедневка, и километрите които върти са само по разни писти и трасета, пътната мрежа се ползва само за да се достигне на даденото място.Така че годишно да мине най-много 2000км на яка газ, при всичко направено както си му е реда една ревизийка би била добре дошла на към 10 000км вероятно. Така че при едно по-нормално каране няма какво да мислиш примерно едни 50 000км.Не говоря за Лада обаче.И без нерви няма да стане, зависи от вложените средства и от тунингиста
Коментар
-
idm написа:uBoy написа:Сглобявай и кажи как е||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Оффтопик: http://videos.streetfire.net/video/L...0Hp_197518.htm . Пожелавам ти и ти като возиш репортерките да реагират такаLancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
:D това е Типото на Лиран от Израел, с огромно ГТ35Р турбо е.Както казват към 700к.с. е.За съжаление е на само на предно и може да си ползва пълноценно мощността само при летящи стартове над 100км/чУдря постоянно ограничителя на обороти, защото върти с лекота гумите.ето тук е по-ясно за какъв вървеж става думаhttp://www.youtube.com/watch?v=sNZNQKtYv0E
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар