пунтото беше с спортен филтар и варвеше ама като позагрее не изкаше да пуска турбината на МаХмахнахме филтъра ( които се намира в центъра на моторът и смуче топъл въздух яко) и сега сме с оригиналната кутияи сега си е нормално върви без проблеми питам аз сега има ли смисъл от конусовиден филтар и ако има как да му се изведе студен вуздух в този препълнен кошако ли не а има ли смисал от панелен филтар К&Н ако ли не да си карам така и да не се занимавам с глупости
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
К&Н филтър за пунто ГТ
Collapse
X
-
Re: К&Н филтар за пунто ГТ
WhitePower написа:пунтото беше с спортен филтар и варвеше ама като позагрее не изкаше да пуска турбината на МаХмахнахме филатара ( които се намира в центара на моторът и смуче топъл въздух яко) и сега сме с оригиналната кутияи сега си е нормално варви без проблеми питам аз сега има ли смисал от конусовиден филтар и ако има как да му се изведе студен вуздух в този препълнен кошако ли не а има ли смисал от панелен филтар К&Н ако ли не да си карам така и да не се занимавам с глопости_______________________________________
0885261834
-
WhitePower написа:пунтото беше с спортен филтар и варвеше ама като позагрее не изкаше да пуска турбината на МаХмахнахме филатара ( които се намира в центара на моторът и смуче топъл въздух яко) и сега сме с оригиналната кутияи сега си е нормално варви без проблеми питам аз сега има ли смисал от конусовиден филтар и ако има как да му се изведе студен вуздух в този препълнен кошако ли не а има ли смисал от панелен филтар К&Н ако ли не да си карам така и да не се занимавам с глопости
Коментар
-
WhitePower написа:пунтото беше с спортен филтар и варвеше ама като позагрее не изкаше да пуска турбината на МаХмахнахме филатара ( които се намира в центара на моторът и смуче топъл въздух яко) и сега сме с оригиналната кутияи сега си е нормално варви без проблеми питам аз сега има ли смисал от конусовиден филтар и ако има как да му се изведе студен вуздух в този препълнен кош"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар