колеги ами продължавам да правя някакви нещица по типока, та една от новите джанти беше със забелжки и реших да я пооправя, боядисах я в домашни условия. Ето няколко снимки първата е как изглеждаше след нансянето на Removal от там нататък следваше яко търкане с шкурка 1800 и след това с водна 800 и 1000,една ръка шприц кит, боядисване със спрей за джанти и след това с лак.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лек тЮнинг по типока....и така малко по малко продължавам
Collapse
X
-
Браво, браво! Добра работа! И джантите тичат!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Колеги днес реших да сложа ей това чудо, хубавото е че после лесно мога да си го махна. Знам че по принцип мястото му не е там , нарочно съм го сложил така прекъснал съм покрай номера защото стой много гадно надига се и не ми харесамалко ми е мръсна колата ама покрай тези дъждове не и се е случвало скоро да се измие
Коментар
-
Браво, много си ентусиазиран С каквото се захванеш го правиш !Поздравление за свършеното и успех в бъдещите ти проекти"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
най- накрая се сдобих с така желаните спортни пружини, не съм ги сложил още защото са в Стара Загора а аз съм в Свищов, но като ги сложа ще пусна снимкиОсвен това благодарение на колегата SBA_RaceR съм и с нов спортен филтър(много черпене ще падне) за звука може да се говори много на него снимки ще пусна утре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар