Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лек тЮнинг по типока....и така малко по малко продължавам

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Grisha написа:
    Супер е,има още работи които могат да се барнат да стане още по яко :D Успех!
    да така е, сега на дневен ред са джантите искам да продам тези и да слагам 15 или 16-ки, но първо да продам тези .
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper написа:
      Grisha написа:
      Супер е,има още работи които могат да се барнат да стане още по яко :D Успех!
      да така е, сега на дневен ред са джантите искам да продам тези и да слагам 15 или 16-ки, но първо да продам тези .
      Според мене и едни пружинки ниски,китосване и изравняване на броните,пръскане цвета на колата,едни семпли прагчета и става лудница
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Типо-то по дефолт си е ниско легнало и нашироко стъпало. Много ще е яко с нископрофилни 16-ки и ниски пружини, но... нямаме пътища за това.

Коментар

//// написа:
          Типо-то по дефолт си е ниско легнало и нашироко стъпало. Много ще е яко с нископрофилни 16-ки и ниски пружини, но... нямаме пътища за това.
          Как бе мойто знаеш ли колко високо стоеше като го взех със стандартните пружини,като голф кънтри
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Ооо колега.....точно се чудих кога ще се похвалиш тук с промените! Количката е много добра наистина....!
            Lancia Lybra 2,4JTD '03
            Фиат Браво 1.9TD75 '97
            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Евала!!! :D и аз обичам да си правя дребни неща, с които на мен самия колата си ми е по-симпатична
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
                Евала!!! :D и аз обичам да си правя дребни неща, с които на мен самия колата си ми е по-симпатична
                да и малко по малко се получава нещо хубаво
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Колега я кажи с кво ги боядиса,че и моите ме дразнят и съм се замислил.Ааааа и виждат ли се като светят така?
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

soulkeeper написа:
                    голям проблем ми бяха мигачите тези "пъпки" много ме дразнеха след като ги свалих и тръгнах да търся такива който ще паснат на същото място,където отново "ударих греда" реших да ги боядисам
                    Колега я кажи с кво ги боядиса,че и моите ме дразнят и съм се замислил.Ааааа и виждат ли се като светят така?
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                      soulkeeper написа:
                      голям проблем ми бяха мигачите тези "пъпки" много ме дразнеха след като ги свалих и тръгнах да търся такива който ще паснат на същото място,където отново "ударих греда" реших да ги боядисам
                      със обикновен черен спрей, да вижда се няма проблем, естествено не както преди, но се виждат.
                      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Аз мойте пъпки ги пръснах червени Готино стоят,щото и стоповете целите са ми червени,както и лайсните на праговете и броните,също до тях има червено по една емблема (абарт)

Коментар

Я кажи, как става това с багажника? От къде взе ток и как го върза? Нещо ми се ще да направя същото!
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

ето и новото попълнение най-накря взех джанти 15’’ Fondmetal ....................................
                            Прикачени файлове
                            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Много са добри джантите,а твоите старите разкара ли ги?

Коментар

Grisha написа:
                                Много са добри джантите,а твоите старите разкара ли ги?
                                да едно момче ги отнесе за лада-та си
                                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Working...
                                X