Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Максимална скорост (без тунинг) на Brava 1.4, 1.6, 1.8?????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    ilian4o88 написа:
    брава 1.4 до прекасвач на 5 скорост почти 200 км беше след карулката на цариградско посока пловдив и неможа повече
    Е как го направи бе колега, аз на моето браво повече от 210 не мога да вдигна, след всички глупости направени по него, ти с 1.4 двигна двестаайде ние Бравотата не ги ядем с колците
    какво си му правил
    "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Типото ,като беше още здраво го напънах един път и някъде към 260 спря да ускорява ,заради агресивната аеродинамика...Просто е направена за повече сцепление...Пък и гумите му са малки 18/40/245...И да не забравя ,че бях с 4 човека още и с пълен багажник с багаж...Дърпах и ремарке...Духаше насрещен вятър...С дръпната ръчна...Гумите бяха меки...С кофти бензин...На 5-а до към 9000 об./мин.Да ,да ,ама нейсе...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
        Типото ,като беше още здраво го напънах един път и някъде към 260 спря да ускорява ,заради агресивната аеродинамика...Просто е направена за повече сцепление...Пък и гумите му са малки 18/40/245...И да не забравя ,че бях с 4 човека още и с пълен багажник с багаж...Дърпах и ремарке...Духаше насрещен вятър...С дръпната ръчна...Гумите бяха меки...С кофти бензин...На 5-а до към 9000 об./мин.
        Още си могъл да вдигнеш! Аз така един път с джейтиди-то, 250 на час, и се сетих че стелката ми е под педала, та я дръпнах, и отиде до към 270. Та да знаете, стелките пречат.
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

ilian4o88 написа:
          S_BANKOV написа:
          ilian4o88 написа:
          брава 1.4 до прекасвач на 5 скорост почти 200 км беше след карулката на цариградско посока пловдив и неможа повече
          Е как го направи бе колега, аз на моето браво повече от 210 не мога да вдигна, след всички глупости направени по него, ти с 1.4 двигна двестаайде ние Бравотата не ги ядем с колците
          на другия фиат който е 1.6 му вдигнах 210км можеше още ама един излезна пред мене и едва спрях щях да се забия в него и от тогава не карам бързо
          Би ли споделил как си "му ги вдигал", за да пробвам и аз Иначе аз максимално съм стигал до 170км/ч с Брава 1,6 по магистрала в Германия. Повече не посмях, пък и не ме вълнува дали максималната скорост е 178 или 182..........
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

ilian4o88 написа:
            S_BANKOV написа:
            ilian4o88 написа:
            какво си му правил
            Както ти казах бях млад и се чудех каде да си давам парите
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

На еноишестичката и еноиосмичката максималната скорост еднаква ли е?
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

старото ми браво 1.6 103коня с 15ки правеше 210км :D
                Fiat Stilo 1.9 jtd
                Fiat Bravo 1.9 jtd
                Alfa Romeo 159 1.9 16v jtdm

Коментар

bobybravo1 написа:
                  старото ми браво 1.6 103коня с 15ки правеше 210км :D
                  Ама това по баир и с наполовина газ сигурно.
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

HCO написа:
                    190 км/ч със Уното и вече ме хващя страх. До 150-160 е стабилно , но след 170 едвам се удържа е*бем ти спортно окачване , вятъра като ме духне и бягам от едното платно в другото без да завивам...
                    Ще го караш само при спокойно слънчево време без тирове по пътя :Д :D

Коментар

С тапата на генерацията/42мм/ и бензина намален около и под 3 бара На участък без наклони !!!
                      Прикачени файлове
                      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Пунто 1,2 16в 180 при 6000об. неможи повече обортомера не мръдна от 6000об. надолу наравно и по нанагорнище ги подържаши без проблем

Коментар

Re: Максимална скорост (без тунинг) на Brava 1.4, 1.6, 1.8?

Аз съм с Фиат Браво 1.6 16V 2000година,за сега съм вдигал 180 на 4 предавка нямаше път за 5-та сигурно щеше да си напълни километража (без никакъв тунинг)
                          http://alex-pishaka.alle.bg/

Коментар

Re: Максимална скорост (без тунинг) на Brava 1.4, 1.6, 1.8?

pi6aka написа:
                            Аз съм с Фиат Браво 1.6 16V 2000година,за сега съм вдигал 180 на 4 предавка нямаше път за 5-та сигурно щеше да си напълни километража (без никакъв тунинг)
                            И сигурно си ги вдигнал по пътя за Беловец нали? На пета не знам ама ако беше върнал на трета със сигурност щеше да се напъне с още пет-шест километра отгоре.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

добре, че не е върнал на 3та, някоя биела е щяла да излезе да види какъв шофьор кара а иначе на това съм склонен да повярвам ти си мислел, че е 180 но реално е около 172-3 км

Коментар

nedialk00 написа:
                                добре, че не е върнал на 3та, някоя биела е щяла да излезе да види какъв шофьор кара а иначе на това съм склонен да повярвам ти си мислел, че е 180 но реално е около 172-3 км
                                хаха някой ако е запознат с пътя русе-кубрат от с.ново село до хотанския разклон гонка с друго браво там ги вдигнахме
                                http://alex-pishaka.alle.bg/

Коментар

Working...
                                X