Отговора е много прост! И той е че бях с майка си. Затова не съм го къчкал, а колата я имам от вече четварти ден аз съм млад шофьор да не кажа и че сам шофьор от няколко дена, та може ли да питам един глупат въпрос? До колко оборота кола набира? Смисъл ако реша наистина да се дръпна с някой на колко оборота трябва да превключвам?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Максимална скорост (без тунинг) на Brava 1.4, 1.6, 1.8?????
Collapse
X
-
zarcov написа:Отговора е много прост! И той е че бях с майка си. Затова не съм го къчкал, а колата я имам от вече четварти ден аз съм млад шофьор да не кажа и че сам шофьор от няколко дена, та може ли да питам един глупат въпрос? До колко оборота кола набира? Смисъл ако реша наистина да се дръпна с някой на колко оборота трябва да превключвам?Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Anaboliy написа:zarcov написа:Отговора е много прост! И той е че бях с майка си. Затова не съм го къчкал, а колата я имам от вече четварти ден аз съм млад шофьор да не кажа и че сам шофьор от няколко дена, та може ли да питам един глупат въпрос? До колко оборота кола набира? Смисъл ако реша наистина да се дръпна с някой на колко оборота трябва да превключвам?Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Anaboliy написа:zarcov написа:Отговора е много прост! И той е че бях с майка си. Затова не съм го къчкал, а колата я имам от вече четварти ден аз съм млад шофьор да не кажа и че сам шофьор от няколко дена, та може ли да питам един глупат въпрос? До колко оборота кола набира? Смисъл ако реша наистина да се дръпна с някой на колко оборота трябва да превключвам?
Коментар
-
zarcov написа:Отговора е много прост! И той е че бях с майка си. Затова не съм го къчкал, а колата я имам от вече четварти ден аз съм млад шофьор да не кажа и че сам шофьор от няколко дена, та може ли да питам един глупат въпрос? До колко оборота кола набира? Смисъл ако реша наистина да се дръпна с някой на колко оборота трябва да превключвам?Anaboliy написа:Абе ти си идиот... как може да задаваш подобни въпроси.... Срам ме е от теб!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
А ве само се прави на интересен. Прави се на голям шофиор. Аз имам кола от 4 дена от къде да знам от това което написахте разбрах че се ръчка здраво докато не влезне в червеното така ли? Преди няколко поста един колега написа че пиковия е на 4800 не е ли по добре да израчкам малко на 5000 и да превклуча за да остане в пика? сорри ако пиша глупости ама найстина не разбирам!>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
zarcov написа:Преди няколко поста един колега написа че пиковия е на 4800 не е ли по добре да израчкам малко на 5000 и да превклуча за да остане в пика? сорри ако пиша глупости ама найстина не разбирам!Прикачени файловеFiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Anaboliy написа:Ето опитът за летене на Зарко с пунтото хгт...Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар