Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Максимална скорост (без тунинг) на Brava 1.4, 1.6, 1.8?????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На Газ

Браво 1.8 на газ
    Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Bravo 1.6 16V 103 hp - 192 км/ч на магистралата Варна - Шумен (преди Девня). Баир нагоре, спускане, равно - 3 пъти все 192 км/ч.
      Fiat Bravo 1.6 16V 103 hp каталожни.
      0-100 = 9.2 сек. Ами като дойде турбото ?

Коментар

1.9 жтд 210,но попринцип максималната скорост която я дават по каталог, например на километража пише 220 а му дават масимална 185 е скорост която колата може да подържа, а иначе моментно може да вдигнеш и повече,в повечето случаи това се има за максимална скорост.

Коментар

И аз с мойто фиатче браво 1.9ЖТД с четири човека без проблем направи 200км, и то без да се задъхва!!!
          Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

вие сте самообиици
            Mercedes E200 coupe

Коментар

190 без никакъв проблем, усещаше се, че може още, но ми бяхаздраво разбити носачите и волана тресеше яко, та реших да не рискувам повече. Лошото сега е, че си купих гуми с индекс Т - до 190км/ч.Някой има ли идея, ако за малко се вдигне скорост надобозначената, дали ще има проблем ?Браво 1.6
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

180 km/h , 5900 оборота с Брава 1,4 12V с трима човека и малко багаж , Shell 95 V-power

Коментар

Аз съм вдигал 190км/ч с Брава 1.2 16V.Но това според мен зависи мнго от наклона.Не мисля че на равен път щте ги докарам чак до толкова

Коментар

trace написа:
                    190 без никакъв проблем, усещаше се, че може още, но ми бяхаздраво разбити носачите и волана тресеше яко, та реших да не рискувам повече. Лошото сега е, че си купих гуми с индекс Т - до 190км/ч.Някой има ли идея, ако за малко се вдигне скорост надобозначената, дали ще има проблем ?Браво 1.6
                    скоростния индекс е свързан с товарния такъв и ако не си я натоварил максимално ще издържи по-висока скорост

Коментар

trace написа:
                      Първо - няма да вдигнеш много повече от тези 190. С моята съм стигал 192, така че не вярвам повече от 195-200 да вдигнеш, и то на наклон. Усещането, че "може още" изчезва - оборотомера има още да се пълни, пък колата не ускорява.Второ - не се тормози за гумите. Ако караше Ferrari F40, да се притесняваш. Пък ти не вярвам да караш 300-400 километра със скорост над 190 карай си новите гуми и сменяй носачите (около 80 лева на брой със смяната), че да не стане оппа някъде

Коментар

момци, малко от скоростта да ви отнема.. браво 20кл. вдига 205 км.ч., какво показват уредите е друга тема!
                        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

toko написа:
                          момци, малко от скоростта да ви отнема.. браво 20кл. вдига 205 км.ч., какво показват уредите е друга тема!
                          Ми то на Браво 1.6 по каталог му дават 184 максимална скорост, нормално е да има 10-ина километра разлика в показанията! Които километри винаги са в повече на километража Пък и няма за 8 км да спорим я!

Коментар

Аз съм моита слаба колица! вчера такмо си бях взел колата 170 и беше на около 3500 оборота! Май е мощнича :D
                            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

190 с бравото И МЕ МИНА РЕЙС (митсубиши) щипах се , не бях пил , не пуша , не вземам наркотици!!!
                              Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
                              части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
                              части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
                              тел. 0883437022

Коментар

zarcov написа:
                                Аз съм моита слаба колица! вчера такмо си бях взел колата 170 и беше на около 3500 оборота! Май е мощнича :D
                                Бива ли да мъчиш туй HGT на 3500 оборота бре. Та то пика си и идва над 4800, или правиш икономия че мноо харчи на джоба след 5к.

Коментар

Working...
                                X