Здравейте всички Фиат маниаци. Много ми е интересно каква максимална скорост могат да развият италиански бегачки, защото по книжка им дават до 184 за 1.6 16 клапана и май до 195 до 1.8, което на мен ми се вижда малко, мисля че поне по-големият двигател ще си напълни километрежа. Тай че споделете вие колко сте дигали с вашата? Поздрави! И използжайте само подходящи пътища за развиване на максимална скорост!Ако вече има такава тема пусната съжалявам ама търсих и не открих. П.С: ако някой случайно има снимки на напълнен километраж или с няква по-сериозна скорост над 180 км/час да ги помести!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Максимална скорост (без тунинг) на Brava 1.4, 1.6, 1.8?????
Collapse
X
-
Максималната скорост не зависи само от двигателя. До голяма степен зависи и от скоростната кутия. Тя обаче се проектира съобразно главното предназначение на автомобила. Примерно по-големите лимузини, които са предназначени за дълги пътувания по скоростни магистрали, дори и с по-маломощен двигател правят високи максимални скорости. За сметка на това, ускоренията им са доста зле. От друга страна, по-малките автомобили и особенно спортните рали автомобили се проектират с къси скорости, за големи ускорения, но за сметка на максималната скорост, която е по-ниска отколкото позволява двигателя.Аз лично предпочитам втория вариант - в края на краищата къде ще караш със 200км/ч в България? А като те натисне ускорението в седалката, дори при 50км/ч си е удоволствие.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
-
Братле, питах за максималната скорост на фиат брава 1.4 , 1.6, 1.8 можеи някои маниак с браво 2.0 да ни шашне ако реши да сподели, иначе ми е напълно ясно каква е разликата между дълги и къси скорости, и аз сам играл Колин Мак Рий Рали и сам усетил разликата между дългите и късите скорости сложени на една и съща скоростна кутия. Поздрави!
Коментар
-
nick_jbl написа:Аре стига само сте гледали темата някой да напише колко максимално вдига Фиата му, че ми е интересно. Чакам ви зашеметяващите резултати!FIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
Коментар
-
http://youtube.com/watch?v=LCXx_XSBLj8 тва е с 16-ки на браво 1.6 по магистрала тракия между пазарджик и пловдив.п.с. намалете си звука преди да го пуснетеFiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
blagun написа:210км/ч. Пловдив - София след Италфеста, със стандартните размери на гумитеFIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
Коментар
-
Re: Максимална скорост (без тунинг) на Brava 1.4, 1.6, 1.8?
П.С: ако някой случайно има снимки на напълнен километраж или с няква по-сериозна скорост над 180 км/час да ги поместиFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
team написа:blagun написа:210км/ч. Пловдив - София след Италфеста, със стандартните размери на гумитеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
190 км/ч със Уното и вече ме хващя страх. До 150-160 е стабилно , но след 170 едвам се удържа е*бем ти спортно окачване , вятъра като ме духне и бягам от едното платно в другото без да завивам...Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар