Благодарности за бързата работа.Май ще се олеква от към джоба
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виртуален тунинг на фиатките
Collapse
X
-
Щом колегата искаше да види точно тази джанта, може би вече има нещо на ум : ) .... GbGz - хах, ами радва ме още да си човъркам, особенно сега вечерно време като се прибера си е супер релакс, а и е на периоди когато нямам муза не се хващам защото не се получават .... после си отварям форума, намирам ти снимката на колата и се надъхвамFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
та колеги ако е възможно да се "джитка" по снимката бих желал следното:- предният мигач да го направите бял, в смисъл не като стандартните турски дето седят прозрачни а тези като светлоотразител които са- затъмняване на задното стъкло по подобие на страничните- затъмняване на стоповете, но без мигача и съвсем леко в смисъл да седи притъмнено а не съвсем черно- и едни джантички горе доло, както биха седяли едни 15", но по отворениБлагодаря предварително ! Може и някоя допълнителна разработка, ако му се занимава на човек.п.с. сори за снимката , но други нямам в моментаFiat Brava TD100
Коментар
-
Заинтригувахте ме и аз да кача мойта Тук наблягам на неща, които изглеждат добре, че не съм про на фотошоп. Мисля, че се получи добре..Някой може ли да ми каже какъв е шрифта на надписите на Fiat? И защо като се смали толкова снимката не си личи надписа 3.0 24V...И още един едит - нещо изчезна сивата добавка на бронята отпред... Пак ще я направяFiat Marea 1.8 16V 1998'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар