Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виртуален тунинг на фиатките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Баси кефа, много е здрава ...
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

d0b0 написа:
      svetli4a имаш 10 точки от мен , доста добрее се е получило .... но розов ще му ходи повече......
      Хаха : ) .... вие май с Мимс сте фенове на розовото като се замисля - с едни ама изкрящо розови джанти ,огледала и задължително 2 зара на огледалото .... не не няма да развалям колицата на колегата
      Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
      Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

svetli4a написа:
        d0b0 написа:
        svetli4a имаш 10 точки от мен , доста добрее се е получило .... но розов ще му ходи повече......
        Хаха : ) .... вие май с Мимс сте фенове на розовото като се замисля - с едни ама изкрящо розови джанти ,огледала и задължително 2 зара на огледалото .... не не няма да развалям колицата на колегата

Коментар

на мен ми е простено, щото съм момиче ...

Коментар

mims написа:
            на мен ми е простено, щото съм момиче ...
            тука ена съвместна работа аз и светлича то май си личи де
            Прикачени файлове

Коментар

Що ми причинявате това?! Преди годинка исках да си купя Браво - повече го харесвам от Пунтото, ама не ми стигнаха парите. Сега кат видях розово Браво и не знам. Все повече се убеждавам, че това е цветът на моята кола !!!Амааааа заровете също мн ми допадат.

Коментар

mims написа:
                Що ми причинявате това?! Преди годинка исках да си купя Браво - повече го харесвам от Пунтото, ама не ми стигнаха парите. Сега кат видях розово Браво и не знам. Все повече се убеждавам, че това е цветът на моята кола !!!Амааааа заровете също мн ми допадат.
                хахахаххахах селеметяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя той и светлич им се радва ама него го разбирам ....

Коментар

всеки има право на вкус или право да няма вкус ( както казва един мой приятел като не одобря фешънската му нова прическа ) :D

Коментар

пхахахах стига ве това е пълна цигания .... аз сега ще си сложа пък маймунки и слончета отзад на стъклото да вай яд че нямати кат мойте :D

Коментар

аз само да намеря оранжево зарче.ша ти сипя много
                      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

s00rry написа:
                        мерсии колега.. хубаво е .. но ако може да махнеш тия линии че не съм им фен .. значи май май капака ще е черен мат .. ако може да вдигнеш това намръщеното смисал да не е чак толкова много и да видим довечера .., колко ще го намръщим капака в действителност
                        Ех колега чак сега ти открих поста :D ... ти вече си я направил сигурно ... но ето ти няколко опита с по-малки вежди : ) :

Коментар

аххха мерси все пак .. но свърши то вече направихме ги , сстааа кит мит абее кат стане ще качим някой снимка ама май взе да стаа мн арно :D :P
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Колеги, знам че е неуместно във вашия форум да се постват други марки коли освен "Фиат" и аз ви се извинявам предварително.Имам огромно желание да сменя цвета на джантите си примерно, бял,сиф,черен цвят и имам още една идея лъчовете да са в бяло а останалата част от джантата в черно бяло говоря само за горната част на лъчите.
                            Прикачени файлове

Коментар

колеги..Какво ще предложите тук ??? Благодаря предварително
                              Прикачени файлове
                              FIAT PUNTO 1.4 GT 136 k.c. .... Lancia Delta II - 1.6 75 k.c .... Lancia Y10 fire 45 k.c ITAL CLUB MONTANA

Коментар

dreamland написа:
                                имам още една идея лъчовете да са в бяло а останалата част от джантата в черно бяло говоря само за горната част на лъчите.
                                Незнам това ли имаше предвид : А ето и мое творчество :D .... кофти че не се вижда мн предницата, а именно там й е чара : ) :

Коментар

Working...
                                X