Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виртуален тунинг на фиатките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Durex даваи да видим къв подарак си измислил на братото
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ах ... хах, мерси за пожеланията : ) ... хмм "рожденничка" :D ... Durex-a не го мислете ... утре за него ще има черпяла - кафе с (домашно мляко) : )
      Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
      Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

GbGz написа:
        Durex даваи да видим къв подарак си измислил на братото
        замислил съм му 1 маймуна отпред на дясната седлака в бравата и да я вози цял ден ( маймуната съм аз)

Коментар

Неска докъто си почивах и са чудех кво да прая на работа ми доиде една гениална идея която може би да бъде фактСпоред зависи как ще се справите та идеята ми е такава върху оранжевата боя да наредите $ такива доларчета с черен цвят някакси да са разпръснати ако ме разбирате Ето 2 снимки
          Прикачени файлове

Коментар

а дебелани искаш ли ? или просто svetli4a да кара ?

Коментар

Разпръснати доларчета на капака ? Само на оранжевото ? ..... не мисля че ще стои добре аз го измислих дано колегата презерватив не ме изпревари .... само дето ще са с различни цветове че май по-тарикатско ткова

Коментар

нещо несе получи и тая стана дибела ...много ми е селско с теа доларчета ше си кат някой дърт циганин ..
                Прикачени файлове

Коментар

Вариант ... ммм 1: 2 .... (3 няма да има щот ме домързя и възкам за малко) ама една дебелана довечера може да прасна :D :

Коментар

Пробваите с големи малки насам натам да не са в редичка Даваи да видим дебеланите

Коментар

GbGz написа:
                      Даваи да видим дебеланите
                      пак ли дебелани бе?
                      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Братчед не оризилявай Пунтото, даларчета, моларчета....зимай надупената кака и друго не ти требва
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

колеги може ли някой да ми предложи някакъв цвят за капак .... различен от отзи на купето и да намръщи капака благодаря .., че нещо не ми идват идеите за цвят ... ако може и черен мат да има вариант http://s00rry.snimka.bg/automobiles/...18434.17633665
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Ето моето предложение за капака ... пробвах доста цветове ... ама така май стана най чок гюзелско

Коментар

мерсии колега.. хубаво е .. но ако може да махнеш тия линии че не съм им фен .. значи май май капака ще е черен мат .. ако може да вдигнеш това намръщеното смисал да не е чак толкова много и да видим довечера .., колко ще го намръщим капака в действителност
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

svetli4a имаш 10 точки от мен , доста добрее се е получило .... но розов ще му ходи повече......
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X