Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виртуален тунинг на фиатките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

:D мерси колега, а другата снимка, погледната отзад ще имаш ли възможност да я пипнеш
    punto HGT

Коментар

Забелязахте ли третото пунто Какъв споилер има на задния капак като колата на батман
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ми ... да , ама ся видях че си писал, аз по-рано си поиграх малко със задницата ама не точно както ти искаш, мислех да не я качвам ... щот ей ся оня Durex ш почне "ей селеметя" .Ще я кача и ш си поиграя после по твой вкус
        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

svetli4a написа:
          Ми ... да , ама ся видях че си писал, аз по-рано си поиграх малко със задницата ама не точно както ти искаш, мислех да не я качвам ... щот ей ся оня Durex ш почне "ей селеметя" .Ще я кача и ш си поиграя после по твой вкус
          поръчал съм си маймунките за отзад братле ша видиш мн са иеки мисля отпред да сложа зайчета ама ще видим ся по темата дай да видим ко си напрай тоя път щи оценяям работата не "сегания" ако нищо неси напрайл в понеделник ша питам класният ти как те е пуснал да завършиш

Коментар

durex_a написа:
            svetli4a написа:
            поръчал съм си маймунките за отзад братле ша видиш мн са иеки мисля отпред да сложа зайчета ама ще видим ся по темата дай да видим ко си напрай тоя път щи оценяям работата не "сегания" ако нищо неси напрайл в понеделник ша питам класният ти как те е пуснал да завършиш
            класния го остей .... Бонев ми предаваше дизайн - него търси .... оп по темата - качвам я че бях забравил :D

Коментар

От всичко най-много зор видях с проклетата чистачка

Коментар

Добре че прочетох за чистачката че иначе нямаше да обърна внимание
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

къде са зарчетата

Коментар

Неможах да отворя клипчето и затова направих някой неща по мой избор дано ти харесат .
                    Прикачени файлове
                    http://vbox7.com/play:1631a342
                    http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                    http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                    http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Аууу dilyanski1977 страшилище е :D :D , джантите почти си ги напипал като тези, които съм купил, само дето са петолъчки, също самото намръщване на предния капак повече ми допада, но за съжаление брониите за сега ще си останат стоковитеБлагодаря за работата, също и на колегата svetli4a
                      punto HGT

Коментар

dilyanski1977 понеже каза, че не ти се отваря клипчето ето две снимки как искам да стане колата, само че на тази предния капак не е пипан , както се вижда колата от към външен изглед си е пълен сток, само са махнати всички пласмаси от врати и бронии, мисля, че ефекта е доста добър http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...F3TODCUto4.JPG
                        punto HGT

Коментар

svetli4a написа:
                          От всичко най-много зор видях с проклетата чистачка
                          У Н И К А Л Н О !!! Ама не ме кефат стоповете остави си оригиналните да видим как ще стои : ))))) 6+ за снимката
                          leave something of the happiness you bring

Коментар

той svetli4a е рожденичка днеска да ний жива и здрава :*

Коментар

durex_a написа:
                              той svetli4a е рожденичка днеска да ний жива и здрава :*
                              рожденничка ли ? Жив и здрав братле!
                              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

svetli4а, ЧЕСТИТО! Всичко най-добро и весел празник!

Коментар

Working...
                                X