:D мерси колега, а другата снимка, погледната отзад ще имаш ли възможност да я пипнеш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виртуален тунинг на фиатките
Collapse
X
-
svetli4a написа:Ми ... да , ама ся видях че си писал, аз по-рано си поиграх малко със задницата ама не точно както ти искаш, мислех да не я качвам ... щот ей ся оня Durex ш почне "ей селеметя" .Ще я кача и ш си поиграя после по твой вкус
Коментар
-
durex_a написа:svetli4a написа:Ми ... да , ама ся видях че си писал, аз по-рано си поиграх малко със задницата ама не точно както ти искаш, мислех да не я качвам ... щот ей ся оня Durex ш почне "ей селеметя" .Ще я кача и ш си поиграя после по твой вкусFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Аууу dilyanski1977 страшилище е :D :D , джантите почти си ги напипал като тези, които съм купил, само дето са петолъчки, също самото намръщване на предния капак повече ми допада, но за съжаление брониите за сега ще си останат стоковитеБлагодаря за работата, също и на колегата svetli4apunto HGT
Коментар
-
dilyanski1977 понеже каза, че не ти се отваря клипчето ето две снимки как искам да стане колата, само че на тази предния капак не е пипан , както се вижда колата от към външен изглед си е пълен сток, само са махнати всички пласмаси от врати и бронии, мисля, че ефекта е доста добър http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...F3TODCUto4.JPGpunto HGT
Коментар
-
durex_a написа:той svetli4a е рожденичка днеска да ний жива и здрава :*Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар