Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виртуален тунинг на фиатките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Прикачени файлове
      http://vbox7.com/play:1631a342
      http://www.vbox7.com/play:316f1b62
      http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
      http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Олеееееееееееееее за малко да не си я позная Много яко така, ама ако я правя розова и джантата ще е розова инък не върви.Да си призная ли от къде дойде идеята за розовия цвят- от едно пежо с пловдивска регистрация, пепел от рози цвят. Видях го рано сутринта след нощна смяна и не знам дали щото бях недоспала или щото наистина е хубаво, ама ми се видя уникално. Два часа седях и го гледах, снимах и кво ли не и идейката блесна в съзнанието ми. Сега вече мира е ми дава Странното е, че преди не съм била почитателка на този цвят...
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
          Олеееееееееееееее за малко да не си я позная Много яко така, ама ако я правя розова и джантата ще е розова инък не върви.Да си призная ли от къде дойде идеята за розовия цвят- от едно пежо с пловдивска регистрация, пепел от рози цвят. Видях го рано сутринта след нощна смяна и не знам дали щото бях недоспала или щото наистина е хубаво, ама ми се видя уникално. Два часа седях и го гледах, снимах и кво ли не и идейката блесна в съзнанието ми. Сега вече мира е ми дава Странното е, че преди не съм била почитателка на този цвят...
          Колежке, ти си се разболяла вече. От седмица само за това говориш Да знаеш, че няма да ти даде мира докато не си видиш колата в завършен вид. Най-добре започвай със средствата
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

ква седмица, бе човек - от няколко месеца много се чудя, щото не знам дали ще оставам в БГ
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

светлича мерси за фотошопа вече знам как стои черен мат и взех да се надъхвам да я напрая така ще видим кви финанси ще ми источи сега и ако остане нещо я вкарвам за боя
              alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

mims написа:
                по добре го пробвай с бели джанти че розови ...

Коментар

durex_a написа:
                  mims написа:
                  по добре го пробвай с бели джанти че розови ...
                  +1
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

1912 написа:
                    светлича мерси за фотошопа вече знам как стои черен мат и взех да се надъхвам да я напрая така ще видим кви финанси ще ми источи сега и ако остане нещо я вкарвам за боя
                    Ако е наистина мат .... ще стане много яка - погледите ще се набиват в/у джантата, а твоите са яки. Но това е само photoshop .... вече ако се зарибиш да я пръскат само да не ти я осерат както каза някой по-рано, щото и червеното я отваря много Ето ти и един аватар 144х144 21kb , че бая си я сплескал

Коментар

... пффф б*си какво се стреснахте всички .... дайте некой Фиат да тюнинговаме, че иначе почвам пак на колегата Durexa :D

Коментар

Абе как ще съсипваш хубавото червено Я не се излагай Червено си е много по-агресивно
                        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

защо не пробвате някои купе..... че му ходи мн
                          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

svetli4a написа:
                            ... пффф б*си какво се стреснахте всички .... дайте некой Фиат да тюнинговаме, че иначе почвам пак на колегата Durexa :D
                            ей селеме хахаха я з еми пробай на 1 гоУф тури му там 4-5 зара неещо да виси от огледалото и 10-20 лепенки айде чака

Коментар

Гледам, че някои колеги имат желание за работа, ето нещо и от мен, като мисля да го направя на колата си по нататък, но за сега само оглеждам.Това е клипчето http://www.youtube.com/watch?v=NCPZH...eature=related като става дума за пунтото "psychedelic", което е дадено на клипчето от 0:41 до 1:07 минута.Идеята е следната: махане на пласмасите по двете бронии и страничните врати, махане на всички емблеми, запълване на ключалката на задния капак, намръщен преден капак, с една дума да стане същото като на клипчето :D Ето две снимки на пунтарата http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...агодаря предварително, м/у другото съм купил и 17"-ки, но още не са сложени, сиви в цвета на колата, петолъчки :D
                              punto HGT

Коментар

Друго почти не съм пипал

Коментар

Working...
                                X