Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виртуален тунинг на фиатките
Collapse
X
-
Олеееееееееееееее за малко да не си я позная Много яко така, ама ако я правя розова и джантата ще е розова инък не върви.Да си призная ли от къде дойде идеята за розовия цвят- от едно пежо с пловдивска регистрация, пепел от рози цвят. Видях го рано сутринта след нощна смяна и не знам дали щото бях недоспала или щото наистина е хубаво, ама ми се видя уникално. Два часа седях и го гледах, снимах и кво ли не и идейката блесна в съзнанието ми. Сега вече мира е ми дава Странното е, че преди не съм била почитателка на този цвят...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:Олеееееееееееееее за малко да не си я позная Много яко така, ама ако я правя розова и джантата ще е розова инък не върви.Да си призная ли от къде дойде идеята за розовия цвят- от едно пежо с пловдивска регистрация, пепел от рози цвят. Видях го рано сутринта след нощна смяна и не знам дали щото бях недоспала или щото наистина е хубаво, ама ми се видя уникално. Два часа седях и го гледах, снимах и кво ли не и идейката блесна в съзнанието ми. Сега вече мира е ми дава Странното е, че преди не съм била почитателка на този цвят...Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
mims написа:Олеееееееееееееее за малко да не си я позная Много яко така, ама ако я правя розова и джантата ще е розова инък не върви.Да си призная ли от къде дойде идеята за розовия цвят- от едно пежо с пловдивска регистрация, пепел от рози цвят. Видях го рано сутринта след нощна смяна и не знам дали щото бях недоспала или щото наистина е хубаво, ама ми се видя уникално. Два часа седях и го гледах, снимах и кво ли не и идейката блесна в съзнанието ми. Сега вече мира е ми дава Странното е, че преди не съм била почитателка на този цвят...
Коментар
-
durex_a написа:mims написа:Олеееееееееееееее за малко да не си я позная Много яко така, ама ако я правя розова и джантата ще е розова инък не върви.Да си призная ли от къде дойде идеята за розовия цвят- от едно пежо с пловдивска регистрация, пепел от рози цвят. Видях го рано сутринта след нощна смяна и не знам дали щото бях недоспала или щото наистина е хубаво, ама ми се видя уникално. Два часа седях и го гледах, снимах и кво ли не и идейката блесна в съзнанието ми. Сега вече мира е ми дава Странното е, че преди не съм била почитателка на този цвят...Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
1912 написа:светлича мерси за фотошопа вече знам как стои черен мат и взех да се надъхвам да я напрая така ще видим кви финанси ще ми источи сега и ако остане нещо я вкарвам за бояFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Гледам, че някои колеги имат желание за работа, ето нещо и от мен, като мисля да го направя на колата си по нататък, но за сега само оглеждам.Това е клипчето http://www.youtube.com/watch?v=NCPZH...eature=related като става дума за пунтото "psychedelic", което е дадено на клипчето от 0:41 до 1:07 минута.Идеята е следната: махане на пласмасите по двете бронии и страничните врати, махане на всички емблеми, запълване на ключалката на задния капак, намръщен преден капак, с една дума да стане същото като на клипчето :D Ето две снимки на пунтарата http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...агодаря предварително, м/у другото съм купил и 17"-ки, но още не са сложени, сиви в цвета на колата, петолъчки :Dpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар