durex_a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виртуален тунинг на фиатките
Collapse
X
-
Колега тази точно едва ли ще стане - може но ще е супер играчка на free transform има да се върти докато пасне ъгъла .... поне за мен е трудно де ,аз избирам някаква кола в същата позиция като моята и така. А иначе който може да докара тази джанта моля нека сподели тънкостите за напасването й отпред и отзад, че тук пак ме зарибихте да си човъркам с photoshopa нещо различно от уголемяването на женски гърдиFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
svetli4a написа:Колега тази точно едва ли ще стане - може но ще е супер играчка на free transform има да се върти докато пасне ъгъла .... поне за мен е трудно де ,аз избирам някаква кола в същата позиция като моята и така. А иначе който може да докара тази джанта моля нека сподели тънкостите за напасването й отпред и отзад, че тук пак ме зарибихте да си човъркам с photoshopa нещо различно от уголемяването на женски гърди
Коментар
-
durex_a написа:svetli4a написа:Колега тази точно едва ли ще стане - може но ще е супер играчка на free transform има да се върти докато пасне ъгъла .... поне за мен е трудно де ,аз избирам някаква кола в същата позиция като моята и така. А иначе който може да докара тази джанта моля нека сподели тънкостите за напасването й отпред и отзад, че тук пак ме зарибихте да си човъркам с photoshopa нещо различно от уголемяването на женски гърдиFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар