Italian написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виртуален тунинг на фиатките
Collapse
X
-
Italian написа:Predatorsi написа:Italian написа:ето го в реален видFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
dilyanski1977 написа:Ето едни разработки и по мойто Браво . Исках и малко карбон да вкарам но не ми е ясно как става .Първата снимка е оригиналния вид на колата . П.Л. Някой ако ми каже как става номера с карбона в место цвят ще е добре .FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
bravite написа:dilyanski1977 написа:Ето едни разработки и по мойто Браво . Исках и малко карбон да вкарам но не ми е ясно как става .Първата снимка е оригиналния вид на колата . П.Л. Някой ако ми каже как става номера с карбона в место цвят ще е добре .
Коментар
-
durex_a написа:позволих си да по бутна малко на градския ми браватаFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
svetli4a написа:durex_a написа:позволих си да по бутна малко на градския ми браватаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:svetli4a написа:durex_a написа:позволих си да по бутна малко на градския ми бравата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар