Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виртуален тунинг на фиатките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При теб хубавото е че си снимал колата под много добър ъгъл и лесно намерих прагове и предна броня . Иначе това е дело на Paint shop pro 7 (много стара програма). Ако бях с 9 можех и по-добре да я пипна
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
    -------------------------------------
    1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

infirm написа:
      При теб хубавото е че си снимал колата под много добър ъгъл и лесно намерих прагове и предна броня . Иначе това е дело на Paint shop pro 7 (много стара програма). Ако бях с 9 можех и по-добре да я пипна
      ахам мерси много колега
      ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

infirm написа:
        колега зна4и истеглих си програмата но немога да рзбера каде триабва да цакана за да взема ниакакав споилер или не6то от този род и да го сложа ако мойе6 да ми обиасни6 или ниакво клип4е не6то как се прави много 6те сам ти благодарен :D

Коментар

Мисля че в Замунда имаше нянкакви туториали за фотошоп и виртуален тунинг. Потърси и ще намериш!А ето един базик от мен, не е нещо качествено но е смешно.
          Прикачени файлове
          Живoтът тече на страни!
          "DRIFT RULES"

Коментар

Downhill написа:
            Мисля че в Замунда имаше нянкакви туториали за фотошоп и виртуален тунинг. Потърси и ще намериш!А ето един базик от мен, не е нещо качествено но е смешно.
            ахам мерси колега :D

Коментар

Колеги, знам че е неуместно във вашия форум да се постват други марки коли освен "Фиат" и аз ви се извинявам предварително, но много искам някой да направи виртуален тунинг на моята колица.Колата мицубиши колт ПП. Към Админите: Ако поста ми е прекалено неуместен, ще Ви помоля да го изтриете
              Прикачени файлове
              Живoтът тече на страни!
              "DRIFT RULES"

Коментар

Downhill написа:
                Колеги, знам че е неуместно във вашия форум да се постват други марки коли освен "Фиат" и аз ви се извинявам предварително, но много искам някой да направи виртуален тунинг на моята колица.Колата мицубиши колт ПП. Към Админите: Ако поста ми е прекалено неуместен, ще Ви помоля да го изтриете
                Аз не виждам нищо неуместно, макар че не съм админ ахаха. Аз имам странични тунинги които съм качвал тук и никой не ми е правил забележка. Ам... когато имам време, ще видя и аз какво мога да направя по твоята кола.П.П. Оправи си подписа

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                ex:Opel Kadett 1.3
                ex:Fiat 125p
                ex:Москвич 412

Коментар

Това е лично мое изпълнение,макар и не на моята Brava.
                  Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                  Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                  ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Това от мен. Давайте снимки с по голяма резолюция
                    Прикачени файлове
                    Живoтът тече на страни!
                    "DRIFT RULES"

Коментар

Downhill написа:
                      Заемам се с това мицубиши колт.Очакваите резултат след ден два най-много.
                      Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Мерси, колега!Много яка станала, направо кърти. Ще се опитам да разработя този проект
                          Живoтът тече на страни!
                          "DRIFT RULES"

Коментар

Може ли да се пробваш и върху това.Не ми позволява да прикача снимка 2мп
                            Прикачени файлове

Коментар

qgogo написа:
                              Може ли да се пробваш и върху това.Не ми позволява да прикача снимка 2мп
                              Надявам се че за мен става вапрос защото мисля да я захвана.А пак за размера не се притеснявай,добре е.
                              Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Downhill написа:
                                Това от мен. Давайте снимки с по голяма резолюция
                                мерси колега :D

Коментар

Working...
                                X