Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виртуален тунинг на фиатките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lithrone написа:
    durex_a написа:
    това набързо според мен неи ходи ... само предния капак ще е по добре
    Да, не стои добре, но вероятно защото не е черно.Тя цялата е къде вдлъбната, къде драсната...трябва да се прави цялата.Ако беше в добро състояние бояята, нямаше изобщо да я пипам,но е в ужасно състояние и съм принуден.
    ами аз го виждам черно колега малко ми е издухан монитора ако искаш намери ме в скайп да я догодим

Коментар

durex_a написа:
      sexa86 написа:
      иа да видим с моиата сладурана кво 6те стане :D :D :D
      малко си по играх с 1-та снимка на колегата
      даммм малко касничко флизам и виждам произведението но паржата снимка с женките много ме кефи много иако се слива и с цвета и с сичко
      ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

а я да видим сега какво ще стане сега с новата ми кукличка :D :D :D
        Прикачени файлове

Коментар

за кои мацки става въпрос колега на синьото браво ли ? с очичките отзад ? п.с. довечера ще си поиграя с твоята малко

Коментар

durex_a написа:
            за кои мацки става въпрос колега на синьото браво ли ? с очичките отзад ? п.с. довечера ще си поиграя с твоята малко
            дам с очичките отзад и мацката отстрани на синиото браво това ми беше старото браво а сега това ми е новичкото )) иначе мерси предварително

Коментар

иначе на тази снимка кадето е е снимана централно отпред можеш да сложиш ниаква иака рисунка или нещо такова и ако ми хареса кой знае може и да го осъществиа по нататак :D

Коментар

Ще извиняваш , че ти загрозих колата ..Имах огромно желание да направя нещо , но не намерих подходящите донори ..Иначе , ако питаш мене - никви "рисунки" по капака .. по-добре си вземи 1 ролка карбоново фольо , залепи го като шарката на мойто подобие на кола..
                Прикачени файлове
                Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Pepi Designs написа:
                  Иначе , ако питаш мене - никви "рисунки" по капака ..
                  колега ти си ги видя ама нека и вие да скивате сега ще се заема и с 3-тата снимка

Коментар

нещо него докарах много добре

Коментар

Ако е позволено .. (в последствие ще разбера)Ще се поваля с някои мои творби на фотошоп (тунингова не на коли , т. като там съм специализиран )В няколко поредни поста.. Надявам се да нямате нищо против ..За да си спечеля фенове (надявам се) започвам с Италиански Творби ..Марката и модела са ви ясни ..’1600x1200’И една творба , която в световен аспект доста добре се отрази , и страшно се гордея със създаването й..Оригинала е товаdeviantArtПрилично висока резолюция.. 2,240 x 1,488 pixelsАко .. имате интерес да ми видите творбите .. пуснете някой и друг коментар , това са сравнително стари творби .. сега имам някой доста по-реални и изчистени и качествени творби , сред които и Saab 9-5 от седан в комби , която е една от творбите с които най-много се гордея :DНадявам се да съм привлекъл вниманието КОМЕНТАРИ и критики са добре дошли Извинявам се отново за .. занимаването със странични неща
                      Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                      Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Уви , в темата не видях да има особен интерес, но за сметка на това някои потребители в скайп проявиха такъв , и ще покажа 3 от последните си проекти ..Обаче .. само 3 проекта да покажа , а се чудя кои .. имам наистина много творби които харесвам .. Ето .. едно Ауди .. Audi A3 R-s2000БазатаHigh-ResИ .. една МаздаMazda RX7 Grrrreen!ОригиналВисока РезолюцияИ последната ми творба ...Една от най-качествените творби правена от мен ..Комби версия на Saab ..Показвам ви всички варианти , т. като много се колебаех как да изглежда финално .. и ето Оригинал.Saab 9-5 AvantSport Фейслифт.Saab 9-5 AvantSport Фейслифт. Висока Резолюция[/size]

Коментар

Евала колега за труда.Искам да те попитам нещо и съм ти писал по скайпа :D .

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

добри заигравки колега ! но доста не реалистични ми изглеждат иначе доста сполучливи браво !!!

Коментар

durex_a написа:
                              добри заигравки колега ! но доста не реалистични ми изглеждат иначе доста сполучливи браво !!!
                              Мерси колега Иначе .. имам творби , в които гоня реализъм ..Но с реализъм не мога да спечеля някои съзтезания , т. като аудиторията в тази среда търси нещо лъскаво , крещящо и прочие .. За реална творба - гордея се със Сааба Тва е най-правилната ми кола излизала някога :DИмайки в предвид , че си рисувам всичко сам , определено е постижение

Коментар

Успех на състезанието колега И да продължаваш да ни радваш
                                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                                X