смисъла е следния оооо тва типо е турбооооо няма да се гоня с него...пъг и под мрежичка или квото и да е пак си взима въсдух и не се вижда а и като се измести номера встрании се сложи и тама мрежа или нешо вече и радиатора ще взима повече въздух
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виртуален тунинг на фиатките
Collapse
X
-
1912 написа:смисъла е следния оооо тва типо е турбооооо няма да се гоня с него...пъг и под мрежичка или квото и да е пак си взима въсдух и не се вижда а и като се измести номера встрании се сложи и тама мрежа или нешо вече и радиатора ще взима повече въздухPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:1912 написа:смисъла е следния оооо тва типо е турбооооо няма да се гоня с него...пъг и под мрежичка или квото и да е пак си взима въсдух и не се вижда а и като се измести номера встрании се сложи и тама мрежа или нешо вече и радиатора ще взима повече въздухПрикачени файлове
Коментар
-
1912 написа:аха само номера да беше преместил и на негово място некви отвори забрайх да кажа и хриле имам предвит като на мерцедес турбо дизел
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
WhitePower написа:ако питаш мене на такъв цвят кола тези джанти ли черни или цвета на колата , с всеки друг цвят става обикновеннаpunto HGT
Коментар
-
Lestat написа:Определено не стои красиво... не знам, мое мнение
Коментар
-
lithrone
Моля колегите на ти с фотошопа да ударят едно рамо.Предстои ми да приключа с интериора на колата и смятам да я почвам отвън.Молбата ми е някой да я направи черен мат(ако е възможно) защото съм се спрял на едно черно маточо фолио за car wraping и смятам да се захващам ако стои добре.Моля за двете снимки.Ако работата е много ще съм благодарян и само за втората.
Коментар
-
lithrone
durex_a написа:това набързо според мен неи ходи ... само предния капак ще е по добре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар