И за любителите на карбона и "фешън стайла" една лека идея от мен
Ех колега поиграл си си и наистина е станало яко .... ама толкова ли неможа да сложиш едно копче за клапата на въздуха (шегувам се спр e .... а за интериора на твоята Brava-думи нямам)
Е , аз ако имах 50 излишни лева за това прословуто фолио ,досега от виртуален да съм завършил реален проект
И за любителите на карбона и "фешън стайла" една лека идея от мен
Ех колега поиграл си си и наистина е станало яко .... ама толкова ли неможа да сложиш едно копче за клапата на въздуха (шегувам се спр e .... а за интериора на твоята Brava-думи нямам)
Е , аз ако имах 50 излишни лева за това прословуто фолио ,досега от виртуален да съм завършил реален проект
Да ти таковам проекта аз ... колкот пъти мина пред вас колата ти се там като паметник ... чудя се вече ще доживея ли я видя най-после И да не е спам, иначе по темата: да съгласен съм
Колеги някой дали ще може да монтира джанти "детелина" от браво,да видя как ще стоят на типото.И ако може да е малко по ниско.Затъмняване на задните стъкла и задния джам.Брони в цвета на купето и изглаждане на задния капак,да е без нищо по него.И махане на черните лайсни по вратите и дражките на задните врати.Ако на някой му се занимава нека я направи
Коментар