смисъла е следния оооо тва типо е турбооооо няма да се гоня с него...пъг и под мрежичка или квото и да е пак си взима въсдух и не се вижда а и като се измести номера встрании се сложи и тама мрежа или нешо вече и радиатора ще взима повече въздух
смисъла е следния оооо тва типо е турбооооо няма да се гоня с него...пъг и под мрежичка или квото и да е пак си взима въсдух и не се вижда а и като се измести номера встрании се сложи и тама мрежа или нешо вече и радиатора ще взима повече въздух
виж дали нямаш темпреатура , или друго ...и пак помисли
виж дали нямаш темпреатура , или друго ...и пак помисли
Негова воля си е колега. Изразих своето скромно мнение и това че типото е турбо ще го разберът и без да видят кулера освен ако неса баламурници а ако са такива и 5 кулера да им покажеш пак няма да разберът но това е за дурга тема иначе ето кво направих с снимката несъм доволен лично аз !
Колеги специалисти по фотошоп, молба за смяна цвета на джантите - в бяло ако може; светло сиво /по светло от цвета на колата/ или нещо друго по ваша идея, предложете Ето и снимка на колата
ако питаш мене на такъв цвят кола тези джанти ли черни или цвета на колата , с всеки друг цвят става обикновенна
:D от чисто любопитство ми се ще да видя как ще е с други цветове Твойта кола е същия цвят, но виж как и ходят по светли джанти, които определено не я правят обикновенна
Абсолютно - така е! На снимката със сивите джанти е много по-ефектна, цветните акценти са само спирачните апарати и стоповете - сякаш правена на фотошоп /много ми харесва/. А на тази с по-светлите е по-обикновена - все едно е оригинална снимка. Мое мнение!
Моля колегите на ти с фотошопа да ударят едно рамо.Предстои ми да приключа с интериора на колата и смятам да я почвам отвън.Молбата ми е някой да я направи черен мат(ако е възможно) защото съм се спрял на едно черно маточо фолио за car wraping и смятам да се захващам ако стои добре.Моля за двете снимки.Ако работата е много ще съм благодарян и само за втората.
това набързо според мен неи ходи ... само предния капак ще е по добре
Да, не стои добре, но вероятно защото не е черно.Тя цялата е къде вдлъбната, къде драсната...трябва да се прави цялата.Ако беше в добро състояние бояята, нямаше изобщо да я пипам,но е в ужасно състояние и съм принуден.
Коментар