Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виртуален тунинг на фиатките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

красиивоооооо (y)
    FIAT PUNTO 1.4 GT 136 k.c. .... Lancia Delta II - 1.6 75 k.c .... Lancia Y10 fire 45 k.c ITAL CLUB MONTANA

Коментар

искам и моита да я пипнете ама нещо немога да ги ресаизна а немога да ги качвам саитове.
      FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
      НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

Н-ВЪЛКЪТ написа:
        колеги може ли да сложите на колата тази джанта само че ще е по голяма 17’’ и ще е сива
        Нов съп с фотошопа но ето как се получи
        Прикачени файлове
        sdadas

Коментар

azder написа:
          Н-ВЪЛКЪТ написа:
          колеги може ли да сложите на колата тази джанта само че ще е по голяма 17’’ и ще е сива
          колко познато все едно е карана в бг с браво колега

Коментар

durex_a написа:
            azder написа:
            Н-ВЪЛКЪТ написа:
            колко познато все едно е карана в бг с браво колега
            Нали...... :D :D
            sdadas

Коментар

dilyanski1977 Благодаря за положения труд,уникална е,но не искам да се промяна толкова много дизайна,ако имаш време единственото което искам е затъмнените стопове без мигачите,нека дръжките на вратите и колонката си останат,затъмненото задно стъкло и джантите да са в оригиналния си сив цвят. Благодаря много!
              Fiat Brava TD100

Коментар

Колега както я искаш - без много промени
                Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Ето ги и джантите .... колега бели най й ходят на тази кола, за това така и ги оставих, също и бялото и черното са основни цветове и трудно може да се изкара добро сиво от бяла основа - просто няма да стане реално:
                  Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                  Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

За това приказвам
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ето я и моята количка
                      Прикачени файлове
                      Кой СъМ?! Не Ти ТрЯбВа Да ЗнАеш! ЧиЙ СъМ?! НиЧиЙ!Какьв СъМ?! РаЗлиЧен И НиКоГа ЕдНаКьв! КъДе СъМ?! НаВсЯкЪдЕ До ТеБ

Коментар

svetli4a перфектна изработка човече... благодаря вчера тъкмо споделях с един приятел, че ако си пребоядисам някога колата ще искам да е в 2-а цвята и се чудех по какъв начин да е одрязана ... по случайност си оцелил и кучето на приятелката ми
                        Fiat Brava TD100

Коментар

абе светлинчо кога съм та снимал в действие бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Коментар

svetli4a написа:
                            Ето ги и джантите .... колега бели най й ходят на тази кола, за това така и ги оставих, също и бялото и черното са основни цветове и трудно може да се изкара добро сиво от бяла основа - просто няма да стане реално:
                            благодаря колеги предобих горе-долу предства.

Коментар

Колега направо ги боядивсаи бели и не са чуди, много добре ще се получи
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

C4XPL0SIV3 написа:
                                Заинтригувахте ме и аз да кача мойта Тук наблягам на неща, които изглеждат добре, че не съм про на фотошоп. Мисля, че се получи добре..Някой може ли да ми каже какъв е шрифта на надписите на Fiat? И защо като се смали толкова снимката не си личи надписа 3.0 24V...И още един едит - нещо изчезна сивата добавка на бронята отпред... Пак ще я направя
                                За надписа идея си нямам.... а добавката е изчезнала може би защото не си активирал слоя :D.... иначе що не сложиш просто надпис от друга колаП.П. Нали може да си поиграя малко с нея

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                                ex:Opel Kadett 1.3
                                ex:Fiat 125p
                                ex:Москвич 412

Коментар

Working...
                                X