Неска докъто си почивах и са чудех кво да прая на работа ми доиде една гениална идея която може би да бъде фактСпоред зависи как ще се справите та идеята ми е такава върху оранжевата боя да наредите $ такива доларчета с черен цвят някакси да са разпръснати ако ме разбирате Ето 2 снимки
Разпръснати доларчета на капака ? Само на оранжевото ? ..... не мисля че ще стои добре аз го измислих дано колегата презерватив не ме изпревари .... само дето ще са с различни цветове че май по-тарикатско ткова
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
колеги може ли някой да ми предложи някакъв цвят за капак .... различен от отзи на купето и да намръщи капака благодаря .., че нещо не ми идват идеите за цвят ... ако може и черен мат да има вариант http://s00rry.snimka.bg/automobiles/...18434.17633665
мерсии колега.. хубаво е .. но ако може да махнеш тия линии че не съм им фен .. значи май май капака ще е черен мат .. ако може да вдигнеш това намръщеното смисал да не е чак толкова много и да видим довечера .., колко ще го намръщим капака в действителност
Коментар